Ο Καμμένος ζητά 2 εκατ. ευρώ από Θεοδωράκη και Πετρουλάκη | Mikrometoxos.gr

Ο Καμμένος ζητά 2 εκατ. ευρώ από Θεοδωράκη και Πετρουλάκη

27.03.2015 15:48

Αγωγή εναντίον του Ανδρέα Πετρουλάκη και του Σταύρου Θεοδωράκη άσκησε ο Πάνος Καμμένος, με αφορμή άρθρο του πρώτου που δημοσιεύθηκε στο protagon. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κάνει λόγο για προσβολή της προσωπικότητάς του και ζητά ένα εκατομμύριο ευρώ από τον καθένα.

 

Όπως καταγγέλλει ο Α. Πετρουλάκης σε σημερινό άρθρο του στο protagon, ο Πάνος Καμμένος «ζητά 1 εκατομμύριο ευρώ από μένα και κάνει το λάθος να ζητά και 1 εκατομμύριο από τον Σταύρο Θεοδωράκη ως ιδιοκτήτη του σάιτ, αγνοώντας προφανώς ότι έχει μεταβιβάσει το σύνολο των μετοχών του και δεν έχει καμία σχέση πια με το Πρόταγκον, παραπονούμενος για προσβολή της προσωπικότητάς του.

 

Προσβολή για αξιολογικές κρίσεις που διατύπωσα, ασφαλώς πολύ πιο ήπιες από αυτές που κατά καιρούς έχει εκφράσει ο ίδιος υπουργός Εθνικής Άμυνας. Και μόνο από το εξοντωτικό ποσό που ζητεί ως αποζημίωση δείχνει ότι η αγωγή χρησιμοποιείται για να φιμώσει την κριτική και τον δημόσιο διάλογο».  

 

Toνίζει τέλος, πως «υποστηρίζω πολιτικές απόψεις, χρησιμοποιώ πολιτικούς χαρακτηρισμούς για την πρόσφατη και παλαιότερη πολιτεία του, αναφέρομαι δε σε γνωστά σε όλους μας περιστατικά που χαρακτηρίζουν τη θητεία του, όπως έχει αυτονόητη υποχρέωση κάθε δημοσιογράφος να κάνει απέναντι στα δημόσια πρόσωπα. Αλήθεια, δεν έχει βήμα στον δημόσιο λόγο να υπερασπιστεί τον εαυτό του ο υπουργός;».

 

Η αγωγή ασκήθηκε για το άρθρο με τίτλο «Π. Καμμένος. Εχουν αρχίζει και του μοιάζουν».

 

aixmi.gr

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017