Ο Ιουδαίος Robert Downey Jr προκαλεί για την δημοσιότητα του, εις βάρος των Χριστουγέννων! | Mikrometoxos.gr

Ο Ιουδαίος Robert Downey Jr προκαλεί για την δημοσιότητα του, εις βάρος των Χριστουγέννων!

28.12.2014 01:44

Το ταλέντο του στην υποκριτική είναι ξεκάθαρο ότι οφείλεται στα κυκλώματα του  χόλυγουντ…άνευ αυτού, ούτε κομπάρσος σε τρίτης διαλογής θίασο δεν θα ήταν.

Ο λόγος για τον, ηθοποιό  Robert Downey Jr. που προσπάθησε  να προκαλέσει με το  χριστουγεννιάτικο δέντρο του.

[Downey was born in Manhattan, New York, the younger of two children. His father, Robert Downey, Sr., is an actor and filmmaker, while his mother, Elsie Ann (née Ford), was also an actress, who appeared in Downey, Sr.’s films.Downey’s father is of half Lithuanian Jewish ]

Όχι …δεν διάλεξε την επτάφωτο λυχνία, ούτε το κιπά…. Άλλωστε είναι εύκολο να βρίζεις τα Χριστούγεννα. Αν κάποιος άλλος έκανε κάτι σχετικό με τα ιουδαίικα έθιμα, αμέσως όλοι θα βγαίναν και θα τον κατηγορούσαν για αντισημίτη, ρατσιστή, μισαλλόδοξο και ναζί… Άμα όμως είσαι οβριός όλα επιτρέπονται

Ο άθλιος ηθοποιός κόσμησε την κορυφή του δέντρου του με ένα άγαλμα που κάνει ίσως τη γνωστότερη άσεμνη χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του.

Δίπλα στο δέντρο υπάρχει ένα ψεύτικο αγαλματίδιο Όσκαρ ενώ να σημειώσουμε πως η σχετική  φωτογραφία αναρτήθηκε στα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης  αλλά δεν προκάλεσε καμμία αντίδραση. Ο πάπας δεν κατεδίκασε ως αποτρόπαια την χειρονομία, οι ηγέτες των χωρών, ο Κάμερον και η Μέρκελ, ο Αντώνης και ο Ομπάμα δεν κάναν δηλώσεις και δεν μιλήσαν για επαίσχυντη ρατσιστική χειρονομία….

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ

Δέντρο

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017