Ο ‘Ελληνας χρηματιστής που άνοιξε εστιατόριο στο Μανχάταν – Το ελληνικό εστιατόριο αποτελεί αγαπημένο στέκι πολλών διασημοτήτων

Ο ‘Ελληνας χρηματιστής που άνοιξε εστιατόριο στο Μανχάταν
Το ελληνικό εστιατόριο αποτελεί αγαπημένο στέκι πολλών διασημοτήτων

Ο Σπύρος Μενεγάτος, ένας Έλληνας χρηματιστής στη Wall Street, είναι ο ιδιοκτήτης ενός μοντέρνου ελληνικού εστιατορίου στη Νέα Υόρκη που μάλιστα συγκαταλέγεται στα δέκα καλύτερα εστιατόρια του Μανχάταν, σύμφωνα με το tripadvisor.

Ο ιδιοκτήτης θέλησε να δείξει, όπως λέει στον Alpha, την Ελλάδα της φιλοξενίας και της εργατικότητας, ενώ το εστιατόριο στα δύο χρόνια λειτουργίας του έχει ήδη γίνει στέκι διασημοτήτων όμως η Κιμ Καρντάσιαν.

Ο επιχειρηματίας αποκάλυψε ότι μετά από 10 χρόνια που δούλευε ως χρηματιστής έφυγε από την δουλειά του γιατί δεν ήθελε να είναι συνέχεια μπροστά από έναν υπολογιστή. Αφού άλλαξε καριέρα, επέλεξε να δημιουργήσει κάτι με σημείο αναφοράς την Ελλάδα.

Ο Σπύρος Μενεγάτος μίλησε και για τις υπερβολές της αμερικανικής τηλεόρασης σχετικά τα πρότυπα του Έλληνα που προβάλλονται και είπε ότι η κατάσταση μπορεί να είναι δύσκολη στην Ελλάδα αλλά «όταν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο πολεμούμε».
Κάντε Like το newsbeast.gr