Ο Αλαφούζος έκανε... κωλοτούμπα αλά... Κομανέτσι - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Ο Αλαφούζος έκανε… κωλοτούμπα αλά… Κομανέτσι

14.11.2016 11:12

Τα πράγματα είναι απλά. Κάνουν ό,τι τους συμφέρει, όποτε τους συμφέρει κι αυτό γίνεται κατά κόρον. Τι συνέβη λοιπόν τώρα;

Θυμάστε τότε που θα δίνονταν οι άδειες στους τηλεοπτικούς σταθμούς μετά από διαγωνισμό; Τότε λοιπόν ο Γιάννης Αλαφούζος, μέσω του ΣΚΑΪ είχε τονίσει (όχι ο ίδιος, αλλά άνθρωποι στο δελτίο ειδήσεων), πως εγείρονται ερωτηματικά σχετικά με το πόσο και αν ο Σαββίδης μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό. Είχαν ρίξει… λάσπη με λίγα λόγια στον… σύμμαχό τους.

Αλλά μερικές εβδομάδες αργότερα, οι ίδιοι, ο Αλαφούζος δηλαδή έκανε… κωλοτούμπα αλά… Κομανέτσι και ανασκεύασε μέσω των ανθρώπων του στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, αφού είχαν κάνει λάθος και ο Σαββίδης έστειλε εξώδικο. Μιλάμε όχι απλά για κωλοτούμπα, όχι για αναξιοπιστία, αλλά για την απόλυτη ξεφτίλα.

Ξεφτιλίστηκε για μια ακόμα φορά ο Αλαφούζος, ο οποίος το μόνο που ξέρει να κάνει, είναι να ρίχνει αρχικά παντού λάσπη και στην προκειμένη περίπτωση στον… σύμμαχό του (δεν είναι ανάγκη βέβαια να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πόση λάσπη έχει ρίξει όλα αυτά τα χρόνια στον Ολυμπιακό) και μετά να ανασκευάζει, να ζητάει συγνώμη και όλα τα λοιπά.

Και ψεύτες και συκοφάντες και losers λοιπόν. Πάντα να ρίχνουν λάσπη και να κατασκευάζουν ψεύτικες ειδήσεις και μετά να ανασκευάζουν και να ζητάνε συγνώμη. Αυτό ξέρουν να κάνουν μόνο. Χαμένοι σε κάθε δίκη βγαίνουν, αλλά συνεχίζουν απερίσπαστοι το έργο της λάσπης, έστω και αν μετά από μερικές εβδομάδες ζητούν συγνώμη ξανά και… μαζεύονται…

http://www.gavros.gr/blog/podosfairo/apo-kolotoympes-kai-kseftilikia-allo-tipota

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017