Η σιωπή των… ΑΡΔαμνών!

Δεν με εκπλήσσει η ΣΙΩΠΗ που ακολούθησε την ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ αποκάλυψή μου για την ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ του ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ, μέλους Δικαιοδοτικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που έγινε στο κέντρο της Αθήνας, πιθανότατα (όπως ο ίδιος πιθανολογεί) από την γνωστή ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ της λεγόμενης «εξυγίανσης».

pollaenoligis

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, η εντολή που δόθηκε στα ελεγχόμενα από τα συγκεκριμένα κέντρα ΜΜΕ, ήταν ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ έστω και ΜΙΑ ΛΕΞΗ, διότι «ό,τι γράφτηκε – γράφτηκε» και «όσοι το διάβασαν το διάβασαν», αλλά «εμείς δεν πρέπει να δώσουμε ευκαιρία να το διαβάσουν ΚΙ’ ΑΛΛΟΙ»!

Φυσικά, ομιλούμε για απροκάλυπτα ελεγχόμενη και ποδηγετούμενη «πληροφόρηση», που ανάλογα με την βούληση των αφεντικών, μετατρέπεται σε ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΜΕΝΗ πληροφόρηση, που είναι χειρότερη ακόμα και από την παραπληροφόρηση.

Τους παραδίδω στην κρίση του αναγνωστικού κοινού ΤΟΥΣ, το οποίο ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ούτε για τους τύπους…

_______

Παναθηναϊκός και Αεκούλα «ΣΤΗΝΟΥΝ» το ντέρμπι!

Για μένα, είναι εμφανές ότι ο Παναθηναϊκός και η Αεκούλα «ΣΤΗΝΟΥΝ» χρονολογικά το μεταξύ τους παιχνίδι!

Ναι, το γράφω ευθέως και τους ΠΡΟΚΑΛΩ. Βεβαίως, δεν το γράφω έτσι, ξεκρέμαστα, έχω τα σκεπτικό μου, έχω την επιχειρηματολογία μου.

Τόσο ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου, όσο και η Αεκούλα του Μελισσανίδη, έχουν κάθε λόγο να ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ να γίνει ΤΩΡΑ το μεταξύ τους ντέρμπι. Και οι δύο είναι με την πλάτη στον τοίχο, σε ό,τι αφορά τις σχέσεις τους με τους οπαδούς τους. Από το κακό στο χειρότερο πάνε και οι δύο, έχουν τα μαύρα τους τα χάλια, αγωνιστικά. Και βέβαια, όσο και αν προστατεύονται ακόμα από ένα πυρήνα που πρόσκειται στη διοίκησή τους, ο κοσμάκης έχει αρχίσει να βράζει από οργή και αγανάκτηση.

Αυτό, λοιπόν, το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής, δεν είναι ένα από τα συνήθη ντέρμπι. Είναι ένα παιχνίδι «ζωής ή θανάτου». Ενα παιχνίδι όπου ο χαμένος χάνεται. Οπου ο ένας στους δύο… is dead ! Ή ακόμα, υπάρχει περίπτωση και για τις δύο να υποστούν τρομερές συνέπειες.

Και εξηγώ. Αν το παιχνίδι έρθει ισόπαλο, αυτό θα σημαίνει περαιτέρω βαθμολογική ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ από τον Ολυμπιακό και αυτό, για τους οπαδούς είναι Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Καλύτερα θα προτιμούσαν να χάσει ο ένας, με τον άλλο να συνεχίσει να βρίσκεται σε κάποια μικρότερη απόσταση, παρά να χάσουν και οι δύο την επαφή.

Και οι δύο λοιπόν, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να γίνει ΤΩΡΑ το παιχνίδι και ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ, σύμφωνα με το σκεπτικό που προανέφερα. Το μέλημά τους είναι να γίνει «αργότερα». Πόσο αργότερα; Στο… διηνεκές, ανάλογα των συνθηκών και των περιστάσεων. Και γι’ αυτό προσπαθούν, παρασκηνιακά, να ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ όλη η επόμενη αγωνιστική και το πρωτάθλημα να συνεχιστεί μετά τη διακοπή από την μεθεπόμενη! Ετσι πιστεύουν ότι θα πηδήξουν την επικίνδυνη σκόπελο και θα γλιτώσουν την οδυνηρή αντιπαράθεση, πρόσωπο με πρόσωπο, με τους φανατικούς. Εστω και προσωρινά.

Για όλα αυτά, λοιπόν, πιστεύω ότι Παναθηναϊκός και Αεκ έχουν ενώσει τις παρασκηνιακές τους προσπάθειες με σκοπό να παίξουν το ντέρμπι όποτε ΟΙ ΙΔΙΟΙ επιλέξουν. Και με αυτή την έννοια, θεωρώ το συγκεκριμένο παιχνίδι στημένο, ως προς τον χρόνο διεξαγωγής του