Οργανωμένοι ΠΑΟΚτσήδες: Τελειώστε τον Αναστασιάδη μια για πάντα

Η σκληρή ανακοίνωση 13 συνδέσμων του ΠΑΟΚ. Επιτίθενται σε Αναστασιάδη, Σαββίδη, Τζανδάρη-Κατσικά και Σαλπιγγίδη.

 

Ζητούν, με πολύ καυστικό τρόπο, να «τελειώσει» μία για πάντα το κεφάλαιο Αναστασιάδης («ο οποίος σπέρνει τη διχόνοια στους οπαδούς και “μολύνει” επανειλημμένως το ήδη “μολυσμένο” ποδοσφαρικό τμήμα») από τον ΠΑΟΚ, όπως και «παίκτες-παιδάκια» (αναφέρονται σε Τζανδάρη-Κατσικά) και «δημόσιοι υπάλληλοι» (Σαλπιγγίδης).

Ακόμη επιτίθενται στον Σαββίδη και τους Αγγελίδη-Βρύζα σημειώνοντας «υπεύθυνοι για όλα τα παραπάνω, είστε εσείς και μόνο εσείς. Επενδύσατε στην σιγουριά σας ότι ο λαός του ΠΑΟΚ αποτελείται από πρόβατα και νομίζατε ότι με κινήσεις όπως η έλευση Γκαρσία και Αναστασιάδη θα ενεργοποιούνταν η προσωπολατρία μικρής μερίδας οπαδών και δεν θα δεχόσασταν κριτική για τα εμφανή εκούσια λάθη σας».  Και προσθέτουν: «Τα εξιλαστήρια θύματα που ψάχνετε και τα πρόβατα, κύριοι της διοίκησης δεν υπάρχουν πια».

«Η χειρότερη χρονιά τα τελευταία 7 χρόνια»

Τέλος, κάνουν λόγο για τη χειρότερη χρονιά την τελευταία επταετίας και προσθέτουν: «Πάλι καλά που υπάρχουν τμήματα όπως το μπάσκετ, το βόλεϊ και χάντμπολ που μας κάνουν περήφανος και αναδεικνύουν την ΠΑΟΚτσήδικη μαγκιά».

Την ανακοίvωση συνυπογράφουν οι παρακάτω σύνδεσμοι: Μακεδόνες, ΒΕΜ, Τριανδρία, Τούμπα, Ωραιόκαστρο, Πέραν, Καβάλα, Σέρρες, Έδεσσα, Γαλατάδες, Ξάνθη, Δεσκάτη, Καστοριά.

Πηγή: sport24.gr