Οργή στα βοσνιακά ΜΜΕ για το πανό των ελλήνων οπαδών στο «Καραϊσκάκη» | Mikrometoxos.gr

Οργή στα βοσνιακά ΜΜΕ για το πανό των ελλήνων οπαδών στο «Καραϊσκάκη»

14.11.2016 13:03
Την απόλυτα δικαιολογημένη οργή των ΜΜΕ της Βοσνίας έχει προκαλέσει ένα πανό που σηκώθηκε σε ελληνική εξέδρα κατά την διάρκεια του αγώνα της Εθνικής με τη Βοσνία, τα οποία μιλούν για φασιστική συμπεριφορά των ελλήνων οπαδών ενώ κάνουν λόγο για «αντίποινα» στη ρεβάνς του Ιουνίου στη Ζένιτσα.
Το πανό αναφέρεται στην σφαγή 8.000 μουσουλμάνων από Σέρβους στην ομώνυμη πόλη τον Ιούλιο του 1995 κατά την διάρκεια του πολέμου στην Γιουγκοσλαβία.
«Η Βοσνία έπρεπε να είχε νικήσει. Προφανώς Σέρβοι εθνικιστές ενσωματώθηκαν στην ελληνική κερκίδα. Η UEFA πρέπει να επιβάλει τιμωρίες για αυτές τις φασιστικές συμπεριφορές. Καλώς να ορίσετε στη Ζένιτσα στις 9 Ιουνίου, φασίστες», γράφει η σελίδα BiHfootball.
Το Klix.b» αναφέρει: «Το όμορφο γκολ του Πιάνιτς δεν ήταν αρκετό. Οι Έλληνες ισοφάρισαν στο τέλος. Προκλήσεις από τους οπαδούς των αντιπάλων με πανό για τη Σρεμπρένιτσα και αποδοκιμασίες στον εθνικό ύμνο της Βοσνίας. Τρεις Βόσνιοι χτυπήθηκαν από Έλληνες οπαδούς πριν τη σέντρα», ενώ η Sportsport.ba τονίζει: «Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Εξαιρετική εμφάνιση για ένα ημίχρονο από τη εθνική ομάδα, μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ μετά το πανέμορφο του Πιάνιτς, αλλά στο τέλος δέχτηκε την ισοφάριση».
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό υπέπεσε στην αντίληψη του παρατηρητή και αναφέρεται στο φύλλο αγώνα και η τιμωρία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017