Ομόφωνες οι αποφάσεις στο Δ.Σ. της Superleague, που έγινε παρουσία των Μαρινάκη – Αλαφούζου.

Λίγο μετά την μία και μισή, οι πρώτοι παράγοντες άρχισαν να καταφθάνουν στα γραφεία της Superleague οι πρώτοι παράγοντες. Την αρχή έκανε ο Χρήστος Δάρας, ενώ ακολούθησαν οι Κώστας Καραπαπάς, Τάκης Αγραφιώτης και Νίκος Μαχλάς.

Στην συνέχεια, έφτασαν και οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, Βασίλης Κωνσταντίνου και ο Στράτος Σωπήλης, ενώ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε μαζί με τον Γιάννη Βρέτζο.

Η παρουσία που… ξεχωρίζει, πάντως, είναι αυτή της αστυνομίας. Μετά τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη Τρίτη, στην επεισοδιακή, τελευταία συνεδρίαση, υπάρχουν κάποια κάποια περιπολικά, τα οποία δίνουν διακριτικό παρών.

Στην συνεδρίαση αναμένεται να συζητηθεί, πέρα από τα θέματα της βίας, η χορηγία του ΟΠΑΠ, όπως και το αίτημα το ΟΦΗ για επιστροφή των βαθμών και την διεξαγωγή του αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Ομόφωνη απόφαση για μέτρα

Λίγο μετά τις 15.30 αποχώρησε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, που δήλωσε ότι λήφθηκαν ομόφωνα αποφάσεις για να πείσουν τον Σταύρο Κοντονή και να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησε και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Διαβάστε και δείτε σε videο τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη

Διαβάστε και δείτε σε video τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου