Ομπάμα: Έχω δει πολλά τρελά – Δεν αποκλείεται να βγει κι ο Τραμπ

O πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα σύμφωνα με το NBC, παραδέχθηκε για πρώτη φορά δημοσίως, ότι ίσως ο Ντόναλντ Τραμπ να είναι, ο επόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC δημοσιεύει αυτή την πληροφορία ως αποκλειστική.

Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στις προσεχείς εκλογές, δηλώνει ο Ομπάμα, σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του NBC και επισημαίνει στη δημοσιογράφο του καναλιού ότι: «Είμαι βέβαιος όμως, ότι ο αμερικανικός λαός θα δει την αλήθεια. Διότι η πλειοψηφία των πολιτών θεωρώ ότι προτιμάει τους πολιτικούς που δίνουν ελπίδα και απορρίπτει αυτούς που καλλιεργούν το φόβο».

«Ο κόσμος να πειστεί και να πάει στις κάλπες»

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου κατά πόσον ο πλανητάρχης, ανησυχεί για το ενδεχόμενο να επικρατήσει η υποψηφιότητα του Τραμπ, δόθηκε η ακόλουθη απάντηση: «Έχω διαπιστώσει όμως από την εμπειρία μου, πολλά τρελά πράγματα να συμβαίνουν κατά καιρούς, οπότε όλα μπορούν να συμβούν».

Ο Μπαράκ Ομπάμα συνέστισε μάλιστα στη Χίλαρυ Κλίντον – αν και γνωρίζει όπως είπε τι πρέπει να κάνει- να συνεχίσει με την ίδια θέρμη τον αγώνα της, έως ότου πειστεί και ο τελευταίος πολίτης, διότι όπως είπε: «ο κόσμος θα πρέπει να πειστεί για να πάει στις κάλπες και να μην καθίσει στο σπίτι του»…