Ομάδα στο Facebook για πρόταση μομφής κατά της Κωνσταντοπούλου - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Ομάδα στο Facebook για πρόταση μομφής κατά της Κωνσταντοπούλου

23.07.2015 13:28

Η ομάδα αριθμεί ήδη πάνω από 6.000 μέλη.

«Κάθε λογικός και με σώας τας φρένας άνθρωπος, κάθε δημοκρατικός πολίτης που συναισθάνεται πού βρίσκεται η χώρα μας και τι διαλυτικό ρόλο παίζει η συγκεκριμένη ΠτΒ, οφείλει να πιέσει, ώστε να κατατεθεί πρόταση μομφής εναντίον της και να αποχωρήσει αμέσως από τη θέση της».

Με αυτό τον τρόπο περιγράφεται σε συγκεκριμένο γκρουπ στο Facebook η προτροπή για πρόταση μομφής κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Σε διάστημα μόλις δύο ημερών, η συγκεκριμένη ομάδα ξεπέρασε τις έξι χιλιάδες «υπογραφές», φτάνοντας σχεδόν στις 6,5 χιλιάδες και συνεχίζει.

Πάντως μιλώντας στη Βουλή η κ. Κωνσταντοπούλου ξεκαθάρισε πώς δεν σκοπεύει να παραιτηθεί. Στην ομιλία της που συνοδεύτηκε από πολλές φωνές και διαμαρτυρίες, η ΠτΒ έκανε λόγο για«πραξικόπημα, εκβιασμό και πειθαναγκασμό της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης της αριστεράς που μετακυλίεται «κατά ριπάς» στη Βουλή με την αξίωση και εκείνη με τη σειρά της να υποκύψει. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί και να συγκαλύψει τον εκβιασμό και κανείς δεν μπορεί να προσποιηθεί ότι τα προωθούμενα με διαδικασία υπερκατεπέιγοντος νομοσχέδια, αποτελούν πραξικόπημα την ώρα που η κυβέρνηση έχει λάβει λαϊκή εντολή για τα εντελώς αντίθετα και έδωσε ένα σκληρό αγώνα για να πρωτοτυπήσει και να κάνει πράξη μετεκλογικά εκείνα που προεκλογικά υποσχέθηκε».

A pro-Euro protester holds an umbrella with the European Union symbol during a rally in front of the parliament building in Athens, Greece, July 9, 2015. Greek Prime Minister Alexis Tsipras raced on Thursday to shore up political support for a tough package of tax hikes and pension reforms due within hours if Athens is to win a new aid lifeline from creditors and avoid crashing out of the euro. REUTERS/Alkis Konstantinidis      TPX IMAGES OF THE DAY      - RTX1JS3PΩς άκρον άωτον της αντιευρωπαϊκής συμπεριφοράς χαρακτήρισε την συμπεριφορά της Τρόικας, εξηγώντας πως δεν θα ξαναμιλήσει για Θεσμούς επειδή η στάση τους είναι «αντιθεσμική, έξωθεσμική και παραθεσμική».

Ταυτόχρονα δεν παρέλειψε να αναφέρει την εκτίμηση που τρέφει προς το πρόσωπο του Πρωθυπουργού και των προθέσεων του, η κ. Κωνσταντοπούλου εξέφρασε την αντίθεσή της και για τη στάση των βουλευτών απέναντι στην κ. Βαλαβάνη λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο κανιβαλισμός εις βάρος της Νάντιας Βαλαβάνη είναι δόλιος».

Τέλος όπως ανέφερε για να αποτρέψουμε αυτό το σχέδιο «πρέπει να αξιοποιήσουμε όλα μας τα όπλα να μην ξεχνάμε ποτέ τις πολλαπλές εντολές του ελληνικού λαού και για την απελευθέρωση της πατρίδας από την μέγγενη του χρέους». Αναφερόμενη μάλιστα στον Πρωθυπουργό ανέφερε «πως κάθε φορά που ένα οχυρό υποχωρεί, τα υπόλοιπα πρέπει να υψώνονται».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017