Ολομέτωπη επίθεση στη ΝΔ: Ας κάνει κάτι άλλο από γραφείο Τύπου των καναλαρχών

Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία η οποία έκανε λόγο για «ωμή, προκλητική και χωρίς προηγούμενο παρέμβαση στη Δικαιοσύνη» από τον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η κυβέρνηση, τονίζοντας ότι από την Πειραιώς λειτουργούν σαν γραφείο τύπου των καναλαρχών.

«Στην συνέντευξή του στην ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός δήλωσε επί λέξει ότι «η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη να πάρει τις αποφάσεις της και η Κυβέρνηση θα την σεβαστεί απολύτως».

Ας μην ανησυχεί λοιπόν η Νέα Δημοκρατία, που θυμήθηκε προσφάτως την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

Και κυρίως ας βρει κάτι άλλο να κάνει, από το να λειτουργεί σαν γραφείο τύπου των καναλαρχών» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από το πρωθυπουργικό γραφείο.

Νωρίτερα, η ΝΔ είχε αναφέρει: «Ο κ. Τσίπρας χθες προέβη σε μια ωμή, προκλητική και χωρίς προηγούμενο παρέμβαση στη Δικαιοσύνη.

Προδίκασε το αποτέλεσμα των προσφυγών ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά του νόμου Παπά για την ακύρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Είμαστε βέβαιοι ότι οι Σύμβουλοι της Επικρατείας θα επιτελέσουν με ευθύνη το καθήκον τους και θα λειτουργήσουν κατά συνείδηση και όχι κατ’ εντολή του κ. Τσίπρα».