Οι… χαρακτικές εκτιμήσεις των experts για Γ.Δ και Ftse25 | Mikrometoxos.gr

Οι… χαρακτικές εκτιμήσεις των experts για Γ.Δ και Ftse25

09.08.2015 03:27

FTSE25

To 184 σταμάτησε στην παρούσα την πτωτική κίνηση, δίνοντας αντίδραση και προσπαθώντας σε πρώτη φάση να καταφέρει να περάσει σε κλείσιμο το 204 επίπεδο, μιας και αν τα καταφέρει θα μας φέρει σε πρώτη φάση στο 216 και σε δεύτερη στο 235..
Αντίστοιχα το 184 συνεχίζει να είναι η κύρια στήριξη μας που διάσπαση και μόνο μπορεί να μας φέρει στο επίπεδο των ιστορικών χαμηλών του 170.
Ο τραπεζικός κλάδος έχει επιβαρύνει αισθητά τον δείκτη, μιας και τα υπόλοιπα γραφήματα ουσιαστικά είναι πολύ κοντά στα επίπεδα προ CC.
Το stop μας στην παρούσα είναι αισθητά μακριά στο 244 με τις πιθανότητες τις επόμενες μέρες να κατέβει αισθητά.

——————

GENERAL INDEX

 

O ΓΔ έδωσε αντίδραση από την ζώνη του 600+ κλείνοντας πάνω από τα πρόσφατα χαμηλά του. Σε πρώτη φάση πρέπει να μπει στην ζώνη του 690 με επόμενη αντίσταση το επίπεδο του 730.
Πλέον το stop μας είναι στο 805 επίπεδο που είναι και το μεγάλο μας πτωτικό trend που ακολουθούμε εδώ και ένα χρόνο και που κατοχύρωση μπορεί να αλλάξει την τάση σε ανοδική μεσοπρόθεσμα.
Το επίπεδο του 600+ σε κάθε περίπτωση είναι στήριξη που κατοχύρωση και μόνο μπορεί να μας δώσει συνέχιση της κίνησης προς την ζώνη των 500 μονάδων, επίπεδο που είναι και ιστορικό χαμηλό.

 

By Elias Zacharakis

For and on behalf… Fast Finance Sec.

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017