Οι τελευταίες εκθέσεις για Μotor Oil, Ελληνικά Πετρέλαια και ΔΕΗ…

Σε ΑΓΟΡΑ από ΔΙΑΚΡΑΤΗΣΗ αναβαθμίζει την σύσταση για την μετοχή των ΕΛΠΕ [+8,71%] η Wood and Co, σε έκθεσή της στην οποία ανεβάζει την τιμή-στόχο στα 5,40 από 4,90 ευρώ, τονίζοντας ότι η μετοχή είναι πλέον «φθηνή αλλά ελληνική».

Στην ίδια έκθεση, ο οίκος υπογραμμίζει ότι ο τίτλος της ΜΟΗ παραμένει κορυφαία επιλογή της από τον κλάδο των ευρωπαϊκών διυλιστηρίων.

ΜΟΗ: Διατηρεί την σύσταση “ΑΓΟΡΑ” και την τιμή-στόχο των 11,10 ευρώ για τη μετοχή, βλέποντας περιθώριο ανόδου άνω του 60%. ( σ.σ.: αν είναι ποτέ δυνατόν… κφση στα 1,25 δισ. ευρώ, με τι;;)

Στα 6,20(!) ευρώ από 13,20 πριν μειώνει την τιμή-στόχο για την μετοχή της ΔΕΗ η IBG σε σχετική έκθεση στην οποία υποβαθμίζει την σύσταση σε Διακράτηση από ΑΓΟΡΑ.

ΔΕΗ: Οπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, η χαμηλή «ορατότητα» λόγω της μακροοικονομικής αβεβαιότητας αλλά και η ενεργειακή πολιτική της κυβέρνησης βαραίνουν στην αποτίμηση της Επιχείρησης.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της χρηματιστηριακής τα (προσαρμοσμένα) καθαρά κέρδη της ΔΕΗ θα ανέλθουν στα 105 εκατ. το 2014 και στα 340 εκατ. φέτος. Σημειώνεται ότι η μετοχή της ΔΕΗ [+13,72%] ολοκλήρωσε την συνεδρίαση στα 6,8800 ευρώ.