Οι οργανωμένοι διέκοψαν την προπόνηση - Η ανοχή μας τελείωσε. Εχετε τα πάντα και μας ξεφτιλίζετε... - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Οι οργανωμένοι διέκοψαν την προπόνηση – Η ανοχή μας τελείωσε. Εχετε τα πάντα και μας ξεφτιλίζετε…

04.08.2016 22:15

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης οι οπαδοί του Ολυμπιακού, προκειμένου να μεταφέρουν στους παίκτες τη δυσφορία τους για τον αποκλεισμό από την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Οι οργανωμένοι διέκοψαν την προπόνηση και μίλησαν στους ποδοσφαιριστές και στον Βίκτορ Σάντσεθ. Συγκεκριμένα, τους είπαν: «Η ανοχή μας τελείωσε. Εχετε τα πάντα και μας ξεφτιλίζετε. Δεν μπορεί με τέτοιο μπάτζετ να μην μπορείτε να νικήσετε ομαδούλες όπως η ΑΕΚ και η Μπερ Σεβά.

Σε λίγες ημέρες παίζουμε τη συνέχειά μας στην Ευρώπη και αρχίζει το πρωτάθλημα. Δε σας λείπει τίποτα στον Ολυμπιακό. Αξία πήρατε και αντί να ματώνετε τη φανέλα εσείς είστε αδιάφοροι. Αυτά από σήμερα κομμένα. Στα μέρη που πηγαίνατε τα βράδια τώρα θα πηγαίνουμε εμείς και φροντίστε να μη δούμε κανένα σας γιατί αν σας δούμε θα σας κόψουμε την μπάλα. Συγκεντρωθείτε και παίξτε, αλλιώς φύγετε».

Το μήνυμα των οργανωμένων οπαδών του Θρύλου ήταν ξεκάθαρο. Απαντες θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Η ομάδα πρέπει άμεσα να αλλάξει εικόνα και να δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο. Ακολουθούν σε λίγες ημέρες τα πλέι οφ του Europa League και θα πρέπει ο Ολυμπιακός να περάσει πάση θυσία στους ομίλους. Η Ευρώπη δεν έχει τελειώσει.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017