Οι κούπες είναι αμέτρητες! – Ολες καταλήγουν στον Πειραιά, στο Μεγάλο Λιμάνι, στην τροπαιοθήκη του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου

Ο Ολυμπιακός σάρωσε για μια ακόμα χρονιά τους τίτλους σε ό,τι αφορά τα ομαδικά αθλήματα. Εξάλλου, η αλήθεια είναι μία. Οι κούπες είναι αμέτρητες και όλες καταλήγουν στον Πειραιά, στο Μεγάλο Λιμάνι, στην τροπαιοθήκη του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.

Φέτος ο αριθμός, αυτή την ώρα, είναι 17 και δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Δεν έχουν γίνει αρκετοί τελικοί στα τμήματα υποδομής στο πόλο, όπου ο Θρύλος θα δώσει το παρών στις τελικές φάσεις και παράλληλα περιμένουμε και το πρωτάθλημα στον Στίβο που θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

osfp11

Ορισμένοι, βέβαια, θα κουράζονταν με τόσες κούπες αλλά στον Θρύλου είμαστε συνηθισμένοι και εξοικειωμένοι για να μην σταματάμε να πανηγυρίζουμε πρωταθλήματα, κύπελλα και να σηκώνουμε τρόπαια. Ας θυμηθούμε, λοιπόν, τι έχει κάνει έως τώρα ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος στα ομαδικά αθλήματα.

ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2014-15 ΕΩΣ ΤΩΡΑ:

Πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο

Κύπελλο στο ποδόσφαιρο

Πρωτάθλημα στα Κ20 (ποδόσφαιρο)

Πρωτάθλημα στα Κ17 (ποδόσφαιρο)

Πρωτάθλημα στο μπάσκετ

osfp11

Πρωτάθλημα στο βόλεϊ Γυναικών

Κύπελλο στο βόλεϊ Γυναικών

League Cup στο βόλεϊ Ανδρών

Πρωτάθλημα Παμπαίδων στο βόλεϊ

Πρωτάθλημα στο πόλο Ανδρών

Κύπελλο στο πόλο Ανδρών

Πρωτάθλημα στο πόλο Γυναικών

Euroleague στο πόλο Γυναικών

Πρωτάθλημα Νέων-Γυναικών στο πόλο

Πρωτάθλημα Νεανίδων στο πόλο

Πρωτάθλημα (πανελλήνιο) στην Κολύμβηση

Πρωτάθλημα (στους Άνδρες) Κλειστού Στίβου

Όλα αυτά αποδεικνύουν με χαρακτηριστικό τρόπο την κυριαρχία του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά όλα τα αθλήματα. Κι από την άλλη δείχνουν ότι αυτοί που βγάζουν… γλώσσα, οι αιώνιοι δευτερότριτοι, που έχουν και ύμνους με… πρωταθλήματα, μόνο στον ύπνο τους μπορεί να το ζουν αυτό. Στην πραγματικότητα έχουν μάθει να προσκυνούν τον Θρύλο.

 Οι κούπες είναι αμέτρητες!