Οι Συριζαίοι είναι εκατό χρόνια μπροστά

Οι Συριζαίοι είναι εκατό χρόνια μπροστά

ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ και πράσινα άλογα; Οι Συριζαίοι είναι εκατό χρόνια μπροστά. Κάρβουνο έκαιγε ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1981. Ο Τσίπρας το 2015 δουλεύει με πυρηνική ενέργεια. Πριν από τις εκλογές δεν είχε αφήσει παπά για παπά και εκκλησία για εκκλησία. Μέχρι και στον Πάπα της Ρώμης έφτασε, για να πάρει την ευλογία του και να γίνει πρωθυπουργός. Μέχρι και με την εικόνα της Παναγίας μίλησε στο Αγιον Ορος. Κι αμέσως μόλις ορκίστηκε, πήγε στους 200 της Καισαριανής να καταθέσει στεφάνι και να σηκώσει τη γροθιά. Λες κι έχουνε καμία σχέση οι διακόσιοι κομμουνιστές με τον Κατρούγκαλο και τον Μητρόπουλο, που έχουν πάρει τους εργαζόμενους φασόν. Η μεγάλη αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, χώρεσε μέχρι και τον Δ. Παπαγγελόπουλο.

Πρώην προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών επί ΝΔ, τον οποίον ο Κ. Καραμανλής επιβράβευσε τοποθετώντας τον το 2009 διοικητή της ΕΥΠ. Αυτόν επέλεξε ο Τσίπρας για γενικό γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης. Τον ίδιον που είχε εμπιστευθεί ο Καραμανλής για την ΕΥΠ. Αλλον καλύτερο ή κάποιον έστω δήθεν αριστερό, δεν βρήκε. Ποιος μπορεί όμως να κατηγορήσει τον πρωθυπουργό για δεξιά στροφή; Φωτιά θα πέσει να τον κάψει.

Στις 30 Μαρτίου δεν ξέχασε να τιμήσει με ανάρτηση στο FB τη μνήμη του Νίκου Μπελογιάννη (φωτό) και των συντρόφων του, που είχαν εκτελεσθεί το 1952. Οτι ζουν σε όλους τους καιρούς, σε όλους τους τόπους. Πράγματι, Πρ. Παυλόπουλος, Πάνος Καμμένος και Δ. Παπαγγελόπουλος δικαιώνουν τους αγώνες του Μπελογιάννη.

Κ.ΚΑΙΣΑΡΗΣ – ΕΤHNOS.gr