ΟΤΕ: Καλύτερο του αναμενόμενου το Q4 λέει η Eurobank - παραμένει στα 12,40 η τιμή στόχου - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

ΟΤΕ: Καλύτερο του αναμενόμενου το Q4 λέει η Eurobank – παραμένει στα 12,40 η τιμή στόχου

02.03.2015 16:38

Τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο ΟΤΕ ΟΤΕ +1,24% για το δ’ τρίμηνο του έτους ήταν λίγο υψηλότερα του αναμενόμενου, καθώς η υποχώρηση του ανταγωνισμού στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα και η σταθεροποίηση στον κλάδο της σταθερής τηλεφωνίας, σε συνδυασμό με την αύξηση της συνδρομητικής βάσης στο broadband και την τηλεόραση, αντιστάθμισαν εν μέρει την αδυναμία της Ρουμανίας, σχολιάζει η Eurobank Equities.

Η χρηματιστηριακή, η οποία διατηρεί αμετάβλητη την τιμή –στόχο των 12,40 ευρώ ανά μετοχή και τη σύσταση “Buy” για τον ΟΤΕ ΟΤΕ +1,24%, εκτιμά πως το 2015 ο Οργανισμός θα εμφανίσει EBITDA 1,392 δισ. ευρώ, μειωμένα κατά 2% έναντι του προηγούμενου έτους, καθώς η σταθεροποίηση στην Ελλάδα αντισταθμίζεται από τις πιέσεις στη Ρουμανία.

Όπως επισημαίνει, με την διοίκηση του ΟΤΕ ΟΤΕ +1,24% να έχει αποδείξει ότι είναι ικανή σε ότι αφορά την περικοπή του κόστους και ότι είναι επικεντρωμένη στη δημιουργία ρευστότητας, η χρηματιστηριακή επαναλαμβάνει την πρόβλεψή της για προσαρμοσμένες ελεύθερες ταμειακές ροές ύψους 595 εκατ. ευρώ.

euro2day.gr

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017