Ξυπνήστε! Η Ελλάδα δεν είναι… Yunanistan! - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Ξυπνήστε! Η Ελλάδα δεν είναι… Yunanistan!

16.08.2015 05:19

Ξυπνήστε! Η Ελλάδα δεν είναι… Yunanistan!

Μπορεί η μισή… ντροπή να ανήκει στην τουρκική τηλεόραση, ωστόσο, η άλλη μισή, ίσως και μεγαλύτερη, είναι της ΕΡΤ που δέχεται να περνάει στους δέκτες της η ονομασία Yunanistan στο φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη.
Ίσως, ο 15Αύγουστος να έχει… συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην εικόνα που έρχεται στους δέκτες μας από την ΕΡΤ, ωστόσο, αναμφίβολα αυτό που ήταν αναγκασμένοι 11 εκατομμύρια Έλληνες να βλέπουν στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού δεν τιμάει την κρατική τηλεόραση.
Συγκεκριμένα, το τουρκικό δίκτυο που μεταδίδει σε απ’ ευθείας μετάδοση το παιχνίδι, δεν αναφέρει την Ελλάδα ως Greece που είναι η επίσημη ονομασία, αλλά Yunanistan, όπως δηλαδή αποκαλούν τη χώρα μας στην Τουρκία. Σύμφωνα με τους κανόνες, σε όλα τα ματς, επίσημα ή φιλικά, το τηλεοπτικό δίκτυο, που κάνει την παραγωγή, θα πρέπει να αναφέρεται στις ομάδες με την επίσημη ονομασία τους.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Read more: http://www.newsbomb.gr/media-agb/story/615867/http-www-onsports-gr-basket-ethnikes-omades-andrwn-item-496907-xypniste-i-ellada-den-einai-yunanistan#ixzz3iwMr0g5W

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017