Ξηλώνουν τον Παρασκευόπουλο, μετά από απαίτηση των Αμερικανών – Ποιος θα τον αντικαταστήσει | Mikrometoxos.gr

Ξηλώνουν τον Παρασκευόπουλο, μετά από απαίτηση των Αμερικανών – Ποιος θα τον αντικαταστήσει

05.05.2015 06:03

Ûı̉Òfl·ÛÁ Á ƒÈ·ÒÍfiÚ ≈ÈÙÒÔfi  Ï ˛Ϸ ÁÏÂÒfiÛÈ·Ú ‰È‹Ù·ÓÁÚ:<br />
≈ÂÓÂÒ„·Ûfl· Í·È ÂÓ›Ù·ÛÁ ÙÔı ۘ‰flÔı ̸ÏÔı "ÃÂÙ·ÒÒıËÏflÛÂÈÚ ÔÈÌÈÍ˛Ì ‰È·Ù‹Ó¢Ì, Í·Ù‹Ò„ÁÛÁ Ù˘Ì Í·Ù·ÛÙÁÏ‹Ù˘Ì ÍÒ‹ÙÁÛÁÚ √¥ Ù˝Ôı Í·È ‹ÎÎÂÚ ‰È·Ù‹ÓÂÈÚ" ÛÙÁÌ ≈ÈÙÒÔfi ƒÁϸÛÈ·Ú ƒÈÔflÍÁÛÁÚ, ƒÁϸÛÈ·Ú ‘‹ÓÁÚ Í·È ƒÈÍ·ÈÔÛ˝ÌÁÚ ÙÁÚ ¬ÔıÎfiÚ ÙÁÌ Ã„. ƒÂıÙ›Ò· 6 ¡ÒÈÎflÔı 2015.<br />
(EUROKINISSI'/¡À≈Œ¡Õƒ—œ” ∆ŸÕ‘¡Õœ”)

Όλα δείχνουν πως τελικά ο νυν υπουργός Δικαιοσύνης Παρασκευόπουλος, θα πληρώσει το “μάρμαρο” με την κυβερνητική αθλιότητα του νόμου, για την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού.

Αλλά η είδηση έχει διττό ενδιαφέρον, αφού για την θέση Παρασκευόπουλου “παίζει” ένα βαρύ πολιτικό όνομα που η μετακίνηση του στο τιμόνι της Δικαιοσύνης θα προκαλέσει αντικειμενικά πολύ μεγάλη αίσθηση.

http://lykavitos.gr/archives/191389

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες του Lykavitos.gr o Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει ήδη την τοποθέτηση του Φώτη Κουβέλη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Επιδιώκοντας με αυτόν τον τρόπο να δώσει το στίγμα της διεύρυνσης σε μετριοπαθείς πολιτικές δυνάμεις και να εξευμενίσει τους Αμερικανούς οι οποίοι θεωρούν εχθρική ενέργεια το νομοσχέδιο Παρασκευόπουλου οι διατάξεις του οποίου δίνουν τη δυνατότητα αποφυλάκισης στο Σάββα Ξηρό.

Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε στο Φώτη Κουβέλη να αξιοποιήσει στη κυβέρνηση δύο ακόμα στελέχη της ΔΗΜΑΡ.

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017