Ξέφυγε η Κωνσταντοπούλου: «Προδότης ο Παυλόπουλος, ξευτιλισμένος ο Τσίπρας» - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Ξέφυγε η Κωνσταντοπούλου: «Προδότης ο Παυλόπουλος, ξευτιλισμένος ο Τσίπρας»

23.10.2016 19:25

Ξέφυγε τελείως η Ζωή Κωνσταντοπούλου και μπρος στο προσωπικό της μένος προφανώς για την πλήρη πολιτική αποκαθήλωση της άρχισε να μοιράζει αδιακρίτως ύβρεις σε βάρος θεσμών και προσώπων.

Ζούμε σε ένα αντιδημοκρατικό, αυταρχικό καθεστώς, και καλούμαστε να το ανατρέψουμε, να κάνουμε μια επανάσταση απέναντι σε αυτήν την απολυταρχία, δήλωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταφερόμενη με δριμύτητα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού.

Η άποψη μου είναι ότι ζούμε μια δικτατορία, πρόσθεσε, μιλώντας στον Σκάι.

Με αφορμή τις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν, η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για δήθεν επαναστατική γυμναστική του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Ας υπάρξει ένα μέτρο στις δηλώσεις του όταν είναι μεταξύ των προδοτών και των πρωτεργατών της υποβάθμισης της διεθνούς σχέσης της χώρας μας και της Δημοκρατίας» ισχυρίστηκε.

Στην επισήμανση δημοσιογράφου ότι έχει πει ξευτιλισμένο τον Πρωθυπουργό, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας απάντησε: «Ναι, και θα το ξαναέλεγα, το πιστεύω απόλυτα». Δεν είναι βαρύς ο χαρακτηρισμός, βαρύ είναι αυτό που κάνει, πρόσθεσε.

«Αν σας φαίνεται βαρύ το ξευτιλισμένος και χοντρό το προδότης, θα πρέπει να απαντήσετε πως σας φαίνεται αυτό που γίνεται στη χώρα» συμπλήρωσε.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017