Ξέμειναν από μετρητά τα ΑΤΜ της Γερμανίας - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Ξέμειναν από μετρητά τα ΑΤΜ της Γερμανίας

04.05.2015 13:15

Μπορεί η Ευρώπη να εκφράζει το φόβο της καθημερινά για κάποιο έκτακτο πιστωτικό γεγονός στην Ελλάδα που θα «στεγνώσει» τις τράπεζες, ωστόσο τα ΑΤΜ της Γερμανίας είναι αυτά που ξέμειναν από χρήματα.

«Πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου στο Βερολίνο, η πόλη γεμάτη τουρίστες, ο καιρός εξαιρετικός. Μόνο η επίσκεψη στην τράπεζα θα μπορούσε να χαλάσει τη διάθεση των επισκεπτών. Σάββατο βράδυ και στο υποκάτάστημα της Commerzbank στην Alexanderplatz: ένα «τάγμα» από ΑΤΜ διαθέσιμα, αλλά κανένα από τα δέκα μηχανήματα δεν είχε χρήματα. Η ίδια εικόνα και την Κυριακή στην πλατεία Βίτενμπεργκ με την Deutscher Bank: έξι αυτόματα μηχανήματα και χρήματα μηδέν. Η πρωτεύουσα ξεμένει από λεφτά», αναφέρει σε δημοσίευμά της η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.

Από την απεργία έχουν επηρεαστεί οι Deutscher Bank και Commerzbank, οι Berliner Bank, το Γερμανικό Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και η Sparda-Bank.

Η εξέλιξη θα εξαρτηθεί από τις συνομιλίες που θα έχουν τα συνδικάτα με την εταιρεία για τις νέες συμβάσεις.

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017