Ξάνθη: Η πρόταση του πεθερού για να μην χαλάσει ο γάμος έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα – Χαμός και άγριο ξύλο μπροστά στη νύφη!

Η νύφη ήθελε τον γάμο αλλά… το πρόβλημα ήταν οι συγγενείςτης – Ο πεθερός αποφάσισε να πάρει μια ακραία πρωτοβουλία και τα όσα έγιναν δύσκολα θα ξεχαστούν

 

Άγριος καυγάς ξέσπασε στον οικισμό του Δροσερού Ξάνθης για τα μάτια μιας γυναίκας πριν από μερικές ημέρες, ο οποίος μάλιστα κατέληξε σε σύρραξη!  Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή κοπέλα ξαφνικά εξαφανίστηκε με τους δικούς της να ανησυχήσουν πως κάτι της είχε συμβεί.

Οι ημέρες περνούσαν και η ίδια δεν έδινε σημεία ζωής, με τους συγγενείς της να πιστεύουν πως έχει εξαφανιστεί. Ωστόσο και ενώ είχε περάσει σχεδόν ένας ολόκληρος μήνας χωρίς η ίδια να εμφανιστεί, συγγενικά της πρόσωπα πληροφορήθηκαν πως την είχε “κλέψει” ο… μέλλον πεθερός της ο οποίος μάλιστα την κρατούσε μέσα στο σπίτι του!

Οκτώ άτομα μετέβησαν με άγριες διαθέσεις στο σπίτι όπου βρισκόταν έγκλειστη η νεαρή κοπέλα, βρίσκοντας εκεί και τον “μέλλον” πεθερό της τον οποίο και ξυλοκόπησαν άγρια.

Οι συγγενείς της νεαρής φέρονται αποφασισμένοι να κινηθούν δικαστικά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο υποψήφιος πεθερός είχε στο σπίτι του, τη μέλλουσα νύφη του, επειδή φοβόταν μήπως διαλυθεί ο γάμος…

Πηγή: thrakitoday.com