Ν. Βούτσης: «Το τι θα κάνουμε μετά το δημοψήφισμα, θα το δούμε»...[!!!!!] - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Ν. Βούτσης: «Το τι θα κάνουμε μετά το δημοψήφισμα, θα το δούμε»…[!!!!!]

29.06.2015 00:06
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΤΟ ΝΑΙ

Ν. Βούτσης: «Το τι θα κάνουμε μετά το δημοψήφισμα θα το δούμε»

 

Η κυβέρνηση θα λάβει πολύ σοβαρά υπόψη ένα πιθανό «ναι» στο δημοψήφισμα της επόμενης Κυριακής είπε μιλώντας στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο ο υπουργός Εσωτερικών, Ν. Βούτσης.

“Θα το λάβουμε πάρα πολύ σοβαρά υπόψη μας. Είπε ο πρωθυπουργός ότι θα το σεβαστεί, το τι θα κάνουμε θα το δούμε”, ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα και πως ο λαός περιμένει μια έντιμη συμφωνία μετά το δημοψήφισμα ενώ σε ερώτηση για ενδεχόμενο εκλογών απάντησε: “Είμαστε υποχρεωμένοι να σκεφτούμε οτιδήποτε σύμφωνα με το Σύνταγμα της χώρας”.

Τόνισε ότι η κίνηση της κυβέρνησης “ήταν αποφασιστική κίνηση παρεμβολής λαϊκού παράγοντα στις διαπραγματεύσεις, με τα ρίσκα της, αλλά ήταν ένα επιπλέον ζήτημα δεν το λέω χαρτί γιατί σέβομαι το λαό”.

Σχετικά με τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων είπε πως “το τι θα γίνει αυτές τις μέρες, πόσο θα μείνουν ανοιχτοί οι δίαυλοι με την ΕΕ, με τους θεσμούς για συζήτηση, εάν ωριμάσει κάτι εν τω μεταξύ, εάν υπάρξει ο χρόνος έτσι ώστε να μετρήσουν όλοι και το αποτέλεσμα της Κυριακής και αμέσως ύστερα να πάμε σε μια πιο εντατική συζήτηση έχοντας πια τα όρια μέσα στα οποία ο λαός θα θέλαμε να κινηθεί, όλα αυτά είναι θέματα που είναι πάνω στο τραπέζι”.

Σημείωσε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην φθάσει η κυβέρνηση στο δημοψήφισμα, ούτε όμως και να συνομολογήσει μια συμφωνία “πριν να μιλήσει ο λαός” αλλά πρόσθεσε πως “το ότι θα συμμετάσχουμε σε οποιαδήποτε συζήτηση και θα έχουμε ανοιχτούς τους διαύλους έτσι ώστε να βελτιώνεται συν τω χρόνω η όποια πρόταση, αυτό θα το κάνουμε, είναι υποχρέωσή μας”.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017