Ντιμπέιτ αρχηγών στο «παρά πέντε» της κάλπης | Mikrometoxos.gr

Ντιμπέιτ αρχηγών στο «παρά πέντε» της κάλπης

24.01.2015 14:59
ΟΙ ΕΞΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ «ΕΘΝΟΣ»

Η ώρα της αλήθειας έφτασε… Αύριο τα όπλα θα μπουν στα θηκάρια και θα μιλήσει ο λαός αποφασίζοντας ποιος θέλει να καθορίζει τις τύχες του για τα επόμενα χρόνια.

Ο πρωθυπουργός βάζει το δίλημμα «Ευρώπη ή πολιτική ανασφάλεια», ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προτάσσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης

Μπορεί η προεκλογική περίοδος να ήταν διαδικασία-εξπρές, ωστόσο η ένταση και οι πολιτικές κόντρες ήταν -κατά γενική ομολογία- οξύτατες, με τους επικεφαλής των δύο μονομάχων Αντ. Σαμαρά και Αλ. Τσίπρα να κοντράρονται με σφοδρότητα στοχεύοντας στις… γειτονικές δεξαμενές αλλά και στους αρκετούς αναποφάσιστους.

Με πιο περιορισμένους στόχους, αλλά με την ίδια ένταση οι αρχηγοί των μικρότερων κομμάτων έδωσαν και εκείνοι τον αγώνα τους προσβλέποντας να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους και το βράδυ της Κυριακής να ανέβουν στο ταμπλό των αποτελεσμάτων όσο το δυνατόν ψηλότερα. Και επειδή ο πολιτικός «πολιτισμός» μας δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθεί ένα ντιμπέιτ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, οι «πρωταγωνιστές» της αυριανής μέρας έδωσαν μέσα από τις σελίδες του «Εθνους της Κυριακής» την τελευταία μάχη τους πριν στηθούν οι κάλπες.

  • Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του «Εθνους της Κυριακής», που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα, Σάββατο 24 Ιανουαρίου.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017