Νέο σόου της Ζωής και έναρξη τώρα στις 01.45! - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Νέο σόου της Ζωής και έναρξη τώρα στις 01.45!

14.08.2015 01:01

Σόου Ζωής δίχως τέλος! Η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε την άμεση έναρξη της συνεδρίασης της Ολομέλειας με ψήφους 10 υπέρ, οκτώ κατά και δύο “παρών” αλλά η Ζωή Κωνσταντοπούλου έθεσε θέμα απόλυτης πλειοψηφίας επί των παρόντων , μίλησε για αδιέξοδο και ζήτησε επανάληψη της πληροφορίας.

Το κλίμα στην διάσκεψη μετά την απαίτηση της κ. Κωνσταντοπούλου πυροδοτήθηκε εκ νέου, με τον Νικήτα Κακλαμάνη να της λέει : Εάν σκέφτεστε τους 11 εκατ. Έλληνες που περιμένουν να δουν την τύχη τους , όπως λέτε, ε τότε ρίξτε την κυβέρνησή σας να γλιτώσουν!

Ο Γ. Μπαλάφας ζήτησε το θέμα να κληθεί να το επιλύσει η Ολομέλεια.

Σε ένδειξη άρσης του αδιεξόδου την αρχική του ψήφο “διόρθωσε” ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος συντάχθηκε τελικώς με την πλειοψηφία.

Η πρόταση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ήταν η συζήτηση στην Ολομέλεια να αρχίσει αύριο το πρωί ενώ ο Νίκος Φίλης αντιπρότεινε την άμεση έναρξη της συζήτησης, πρόταση η οποία τελικά υπερψηφίστηκε από την πλειοψηφία της Διάσκεψης των Προέδρων.

Με την πρόταση της κ. Κωνσταντοπούλου συντάχθηκαν ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, οι βουλευτές της Αριστερής Πτέρυγας και της Χρυσής Αυγής, με τον Ν. Φίλη τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, πλην ΚΚΕ, το οποίο δήλωσε “παρών”.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017