Νέο κραχ -4,5% στο ΧΑ στις 606,5 μονάδες λόγω εκλογών και ξένων αγορών | Mikrometoxos.gr

Νέο κραχ -4,5% στο ΧΑ στις 606,5 μονάδες λόγω εκλογών και ξένων αγορών

24.08.2015 12:23

“Γκρεμοτσακίζεται” και σήμερα το Χ.Α. με ανύπαρκτο τζίρο 7 εκατ.!!! λόγω της αβεβαιότητας που προκαλούν οι εκλογές, της εισαγόμενης πτώσης, της νέας εξαιρετικά μεγάλης πτώσης στο χρηματιστήριο της Κίνας και της συνεχιζόμενης υποχώρησης της τιμής του πετρελαίου…

 

Ολες οι προαναφερθείσες παράμετροι προκαλούν παγκόσμιο sell off στις αγορές με απώλειες έως -7% σε Κίνα, Αραβικά κράτη ενώ μεγάλες πιέσεις ασκούνται και στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα η κατάσταση ήταν ήδη δραματική λόγω των εκλογών και του αδιεξόδου στην οικονομία.
Το bail in θα μηδενίσει τις μετοχικές αξίες και οι μέτοχοι τους θα καταστραφούν ολοκληρωτικά.

Σχετική εικόνα

Αν διασπαστούν καθοδικά οι 550 μονάδες μετά οδεύουμε γι αρκετά χαμηλότερα. Το ΧΑ αυτή την στιγμή καταγράφει νέα δραματική πτώση -4,5% με τον Γενικό Δείκτη να διαπραγματεύεται στις 606,77 μονάδες.

 
Ο τζίρος σε πολύ χαμηλά επίπεδα, καθώς οι τιμές έχουν απαξιωθεί πολύ, ενώ ο όγκος σε μέτρια επίπεδα κυρίως λόγω τραπεζών. Πιο αναλυτικά η αξία συναλλαγών διαμορφώνεται στα 8 εκατ. !!! ευρώ ενώ ο όγκος φθάνει τα 37 εκατ. τεμάχια, με τα 33,3 εκατ. τεμάχια να διακινούνται στις τράπεζες και τα 2 εκατ. στα warrants.

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017