Νέα στοιχεία για τους δύο Έλληνες - Για διακοπές είχε έρθει το ζευγάρι Δούλη στην Ελλάδα - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Νέα στοιχεία για τους δύο Έλληνες – Για διακοπές είχε έρθει το ζευγάρι Δούλη στην Ελλάδα

28.12.2014 22:19

Τι δήλωσε η ανηψιά στο protothema.gr – Νέα στοιχεία στο φως για τον άντρα που έχασε τη ζωή του – Σε νοσοκομείο του Μπρίντιζι η τραυματισμένη σύζυγός του

Με την ανιψιά του Γιώργου και της Θεοδώρας Δούλη επικοινώνησε το protothema.gr, η οποία είναι σοκαρισμένη με το γεγονός πως ο θείος έχασε τη ζωή του όταν εγκλωβίστηκε στη σκάλα διαφυγής.

«Οι θείοι μου είχαν έρθει στην Ελλάδα για διακοπές και επέστρεφαν στη Ζυρίχη για να κάνουν Πρωτοχρονιά με τα παιδιά τους. Η θεία μου ήταν πολύ χαρούμενη που ήρθε στην Ελλάδα για να είναι με τους συγγενείς της. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να επικοινωνήσουμε μαζί της» σύμφωνα με την ανιψιά.

Έλληνας ο νεκρός στο Norman Atlantic

Η ίδια επιβεβαίωσε πως τα ξαδέρφια της έχουν ενημερωθεί. «Ο ένας από τα ξαδέρφια μου είναι ακόμη στα Ιωάννινα και επρόκειτο να επιστρέψει κι αυτός στη Ζυρίχη. Είμαστε σοκαρισμένοι και δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί. Αγωνιούμε για την κατάσταση της θείας μου», είπε στο protothema.gr η ανιψιά της Θεοδώρας Δούλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η γυναίκα που είχε τραυματιστεί κατά τη διάσωσή της, Θεοδώρα Δούλη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μπρίντιζι, ενώ προσπάθειες να μεταβούν κοντά της καταβάλουν τα παιδιά της.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017