Νέα πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών η Κατσέλη - Αντιπρόεδροι Θωμόπουλος, Ράπανος, Καραμούζης - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Νέα πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών η Κατσέλη – Αντιπρόεδροι Θωμόπουλος, Ράπανος, Καραμούζης

20.04.2015 21:32
Η Λούκα Κατσέλη ορίστηκε, επίσης, εκπρόσωπός της EET στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Ομοσπονδίας
Την καθηγήτρια Λούκα Κατσέλη, πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας, εξέλεξε ομόφωνα ως προεδρό του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.
Επίσης εξέλεξε ως αντιπροέδρους τον κ. Άνθιμο Θωμόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς, τον Καθηγητή κ. Βασίλειο Ράπανο, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Alpha Bank και τον Καθηγητή κ. Νικόλαο Καραμούζη, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank Ergasias.
Η Λούκα Κατσέλη ορίστηκε, επίσης, από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΤ ως εκπρόσωπός της στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Ομοσπονδίας, η οποία εκπροσωπεί τις ευρωπαϊκές εμπορικές τράπεζες στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε διεθνείς οργανισμούς.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Ομοσπονδίας την κα. Λούκα Κατσέλη θα αναπληρώνει ο κ. Νικόλαος Καραμούζης.
*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017