Νέα πρωτοποριακή καμπάνια της γαλακτοβιομηχανίας ΔΕΛΤΑ

Η πρόσφατη, πρωτοποριακή καμπάνια της γαλακτοβιομηχανίας ΔΕΛΤΑ, έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο που προσπαθεί με κόπο αλλά και με χαρά ταυτόχρονα να υπηρετήσει την αξία να μη λείψουν βασικά αγαθά από κανέναν «Απ’ άκρη σ’ άκρη αυτού του τόπου, με κάθε τρόπο», δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές να απολαμβάνουν τα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας προϊόντα ΔΕΛΤΑ, φτάνοντας και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της Ελλάδας, στηρίζοντας και το πιο μικρό σημείο πώλησης στη χώρα.

 

 

Η Δέλτα, θυγατρική της Vivartia, μέλος του Ομίλου MIG, η εταιρεία, με περισσότερα από 60 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, επενδύει στη χώρα και στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία, απορροφώντας κάθε χρόνο περισσότερο από το 25% της συνολικής ελληνικής παραγωγής αγελαδινού γάλακτος, ποσοστό που την καθιστά το μεγαλύτερο αγοραστή γάλακτος από Έλληνες κτηνοτρόφους. Από το 2010, η εταιρεία έχει επενδύσει πάνω από 500.000.000 ευρώ στους Έλληνες γαλακτοπαραγωγούς για την αγορά γάλακτος.

 

Στρατηγική προτεραιότητα και δέσμευση της εταιρείας αποτελεί η στήριξη της ελληνικής κτηνοτροφίας και της ελληνικής οικονομίας. Την προηγούμενη χρονιά η ΔΕΛΤΑ, συνεργάστηκε με 1.400 επιλεγμένους παραγωγούς γάλακτος από όλες τις περιοχές της χώρας. Αυτοί μαζί με περισσότερους από 30.000 συνεργάτες και 1.400 εργαζομένους της εταιρείας δίνουν έναν καθημερινό αγώνα για να έχει η ελληνική οικογένεια στο ψυγείο της κάθε μέρα τα υψηλής ποιότητας προϊόντα ΔΕΛΤΑ.

 

Η ΔΕΛΤΑ σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς έρχεται κοντά χιλιάδες οικογένειες και παιδιά σε συνεργασία με Φορείς και Ιδρύματα, δίνοντας προτεραιότητα στο παιδί καθώς μόνο για το 2015 διέθεσε δωρεάν περισσότερες από 925.000 μερίδες τροφίμων για την κάλυψη βασικών διατροφικών αναγκών. Μέσα από τη συμμετοχή της στο Πρόγραμμα «Δεκατιανό στο Σχολείο», η ΔΕΛΤΑ προσέφερε δωρεάν φρέσκο γάλα σε

11.500 μαθητές δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το κόστος αγοράς των πρώτων υλών, το κόστος παραγωγής, καθώς και διανομής.