Νέα μαρτυρία για το περιστατικό στο βενζινάδικο: Ο υπάλληλος ήταν επιθετικός

Αλαλούμ επικρατεί σχετικά με το τι τελικά συνέβη στο βενζινάδικο της Αιδηψού, σε ένα περιστατικό με πρωταγωνιστές την Ζωή Κωνσταντοπούλου και έναν υπάλληλο.Σύμφωνα με τα όσα είχαν καταγγελθεί χθες, η κα. Κωνσταντοπούλου πήγε στο πρατήριο υγρών καυσίμων την Κυριακή του Πάσχα απαιτώντας από τον υπάλληλο να της αλλάξει το λάστιχο, επειδή έχανε αέρα. Ο υπάλληλος της εξήγησε ότι το πρατήριο δεν είναι βουλκανιζατέρ και δεν έχει αυτή την δυνατότητα, όμως, η πρόεδρος της Βουλής φέρεται να άρχισε να φωνάζει και να τον απειλεί ότι θα χάσει τη δουλειά του.

Σήμερα, μία άλλη εκδοχή για το περιστατικό δίνει ένας πρώην αστυνομικός, ο κ. Βαγγέλης Βενετής, που όπως ανέφερε, εκείνη την ώρα βρισκόταν στο πρατήριο για να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητο του με την σύζυγο του και τον γιο τους.

Σύμφωνα με την ertopen:

Η πρόεδρος της Βουλής Ζ. Κωνσταντοπούλου, ενώ βρισκόταν στην Εύβοια για τις μέρες των γιορτών, πληροφορήθηκε την Κυριακή του Πάσχα το θάνατο οικείου προσώπου της. Επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό της προκειμένου να μεταβεί στο σπίτι του θανόντος ωστόσο το όχημα έπεσε σε λακκούβα και έσκασε ένα από τα λάστιχα.

Με χαλασμένο ελαστικό κατευθύνθηκε στο πρατήριο όπου και ρώτησε αν υπήρχε η δυνατότητα να αλλάξει το λάστιχο του αυτοκινήτου. Ο υπάλληλος του πρατηρίου της είπε ότι δεν έχει αυτή τη δυνατότητα γιατί δεν διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία.

Η κ. Κωνσταντοπούλου αποδέχτηκε την αιτιολογία του υπαλλήλου και έφυγε… Με τη βοήθεια οικείου προσώπου της, άλλαξε τελικά το λάστιχο του αυτοκινήτου και στη συνέχεια μετέβη στο σπίτι του εκλιπόντος.

Την επόμενη ημέρα, Δευτέρα του Πάσχα, και ενώ είχε ήδη προϋπάρξει η αλλαγή του ελαστικού, η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήγε και πάλι στο ίδιο βενζινάδικο, αφού ήταν το μοναδικό κοντινό πρατήριο που λειτουργούσε σε μέρα αργίας. Ζήτησε από τον υπάλληλο να της βάλει αέρα στο αλλαγμένο λάστιχο και να ελέγξει την πίεση και στα υπόλοιπα ελαστικά. Έτσι και έγινε. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των ελαστικών, η κα. Κωνσταντοπούλου παρέμεινε μέσα στο όχημα της. Όταν επιχείρησε να φύγει από το πρατήριο, διαπίστωσε ότι τα ελαστικά του αυτοκινήτου χάνουν αέρα. Ακινητοποίησε το όχημα της και ζήτησε από τον υπάλληλο, αν μπορεί να τα ελέγξει ξανά.

Τότε εκείνος, χωρίς καμιά άλλη αιτία, σε έντονο ύφος άρχισε να φωνάζει επαναλαμβάνοντας τη φράση:
«Δεν είμαστε βουλκανιζατέρ». Μάλιστα σταδιακά ύψωσε το τόνο της φωνής του και διάνθισε το λόγο του με κοσμητικά επίθετα.

Ο Β. Βενετής, ανέφερε πως όταν είδε τον υπάλληλο σε έξαλλη κατάσταση, παρενέβη και τον κάλεσε να ηρεμήσει. «Γιατί της μιλάς έτσι;» ρώτησε ο Βαγγέλης Βενετής, ο οποίος έβλεπε μια γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητο, χωρίς αρχικά να έχει συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Πλησιάζοντας διαπίστωσε ότι μέσα στο όχημα βρισκόταν η πρόεδρος της Βουλής. Τότε, ο κ . Βενετής όπως ανέφερε απευθύνθηκε για δεύτερη φορά στον υπάλληλο και τον κάλεσε να σταματήσει να φωνάζει, λέγοντας: «Είναι η πρόεδρος της Βουλής, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις». Τότε ακριβώς ήταν που ο υπάλληλος ξέφυγε από κάθε μέτρο.
Ακολούθησε έντονος διάλογος ωστόσο αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν.
Ο κ. Βενετής, σύμφωνα με την ertopen δήλωσε: «Δεν βγήκε από το αυτοκίνητο της. Δεν μίλησε προς τον υπάλληλο. Δεν απείλησε κανέναν».

Επίσης ο κ. Βενετής, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ήταν αυτός που εντόπισε πρώτος και δυο γυναίκες που βρίσκονταν τυχαία στο πρατήριο και κατέγραψαν εικόνες και βίντεο από το περιστατικό. Ο ίδιος πλησίασε τις γυναίκες και, όπως μας είπε, τους ανέφερε: «Αυτό που κάνετε είναι παράνομο».

Tελικά και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, βγαίνοντας από το αυτοκίνητό της, τους είπε σε ήρεμο τόνο: «Αυτό που κάνετε απαγορεύεται. Σας παρακαλώ να διαγράψατε τις φωτογραφίες που πήρατε χωρίς συναίνεση». Οι δυο γυναίκες έσβησαν το υλικό και δεν υπήρξε καμιά περαιτέρω αντίδραση, υποστήριξε ο Β. Βενετής.

http://www.zougla.gr/