Μήνυμα στην Delia Velculescu έστειλε (και) φέτος από το Nammos της Μυκόνου ο Αντώνης Ρέμος.

 

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης με το φως από το blue moon να φωτίζει το πρόσωπό του μάγεψε με την μελωδική(;) του φωνή  τους νηφάλιους θαμώνες, ανάμεσά τους και συνδικαλιστές του ΣΔΟΕ οι οποίοι έσπευσαν στο club στα πλαίσια του καθήκοντος.

Πριν ανέβουν στο stage ο Dany Brillant και ο Αντώνης Ρέμος οι χιλιάδες πελάτες του μαγαζιού κράτησαν ενός λεπτού σιγή προς τιμή της πρώην υπουργού Νάντιας Βαλαβάνη καθώς και της μητέρας της η οποία τάχει 400 (τα χιλιάρικα) και σίγουρα.

Χάρη στη Βαλαβάνη ο Ζαννής Φραντζέσκος καθάρισε με την Εφορία.

Για αιώνες οι Ελληνες θα διηγούνται στα παιδιά τους το θρύλο της υπουργού Βαλαβάνη που βοήθησε τους συμπολίτες μαςΛεωνίδα Μπόμπολα και Ζαννή Φραντζέσκο να γλιτώσουν μερικά εκατομμύρια από την Εφορία-ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν βραδιές σαν και της Παρασκευής.

Οπως έχουμε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή μας η Νάντια Βαλαβάνη είναι εξίσου δημοφιλής στο Nammos με τον Αντώνη Ρέμο.

-Νάντια Βαλαβάνη, ζεις εσύ μας οδηγείς!

Το σύνθημα συγκλόνιζε κάθε τόσο την ατμόσφαιρα ως τα ξημερώματα του Σαββάτου…

Με τις μελωδίες του Αντώνη Ρέμου διασκέδασαν μεταξύ άλλων η Εύη Βατίδου, η Κατερίνα Τοπούζογλου, η Νεσχάν Μουλαζίμ και ο Γιώργος Σατσίδης, οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα του Mykonos Live Tv και στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Δεν συμμετείχαν ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Λεωτσάκος, ο Χουντής και ο Μπαλαφίνιο.

Και του χρόνου…