Ανέβαλε την κατάθεσή του στον εισαγγελέα ο Καμμένος | Mikrometoxos.gr

Ανέβαλε την κατάθεσή του στον εισαγγελέα ο Καμμένος

21.12.2014 11:36

Κώλυμα επικαλέσθηκε ο Πάνος Καμμένος και δεν θα μεταβεί στην εισαγγελία προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση Χαϊκάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανέβαλε το ραντεβού για αύριο, γεγονός που προκάλεσε δυσφορία στις εισαγγελικές αρχές καθώς για ένα τέτοιο μείζον ζήτημα το οποίο κατήγγειλε ο ίδιος, δεν χωρά καθυστερήσεις.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ο βουλευτής του κόμματος είχαν κληθεί εκ νέου να δώσουν κατάθεση, για την καταγγελία σχετικά με την απόπειρα δωροδοκίας, καθώς ο εισαγγελέας έκρινε ότι χρειάζονται περαιτέρω διευκρινίσεις μετά την κατάθεση του κ. Αποστολόπουλου.

Όμως η υπόθεση περιπλέκεται συνεχώς καθώς οι δύο πλευρές – Χαϊκάλης και Αποστολόπουλος – αλληλοκατηγορούνται για χρηματικές δοσοληψίες. Ο Π. Χαϊκάλης επιμένει στον ισχυρισμό του ότι ο Γ. Αποστολόπουλος του έταζε χρήματα και ράβδους χρυσού για να ψηφίσει υπέρ του Στ. Δήμα λέγοντας του –σύμφωνα με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ – ότι ενεργεί για ανώτατο πολιτικό παράγοντα και τραπεζίτη.

Από την πλευρά του ο Γ. Αποστολόπουλος ισχυρίστηκε μέσω του συνηγόρου του ότι κατέγραφε τις συναντήσεις του με τον Π. Χαϊκάλη, διότι ήθελε να αποδείξει στον Πάνο Καμμένο, πως ο βουλευτής ήταν ανήθικος και εύκολα θα χρηματιζόταν.
Απάντηση στον Γ. Αποστολόπουλο έδωσε το βράδυ του Σαββάτου, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Χαϊκάλης, με την οποία ζητά να δοθεί στην δημοσιότητα από τις Αρχές όλο το υλικό.

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Χαϊκάλης δήλωσε: «Προκαλώ τον οποιονδήποτε να μου κάνει μήνυση. Απαιτώ από τους εισαγγελείς να δώσουν στη δημοσιότητα όλο το υλικό με τα video και τους διαλόγους, για να φανεί ποια είναι η αλήθεια».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017