ΝΕΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΦΩΦΗΣ + ΓΙΩΡΓΟΥ – Διαζύγια και γάμοι πριν την κάλπη

ΝΕΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΦΩΦΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΥ

Διαζύγια και γάμοι πριν την κάλπη

Γάμοι και διαζύγια αλλάζουν τις ισορροπίες των κομμάτων. Στον ΣΥΡΙΖΑ παραιτήθηκε ο γραμματέας Τ. Κορωνάκης, ενώ και άλλοι βουλευτές, πέραν όσων συγκρότησαν τη Λαϊκή Ενότητα, κρατούν αποστάσεις και ορισμένοι σκέφτονται να μην είναι υποψήφιοι. Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει προσέγγιση με τον Γ. Παπανδρέου και την πλειοψηφία της ΔΗΜΑΡ.

Την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε χθες και ο Τάσος Κορωνάκης, αφήνοντας πολιτικές αιχμές για υποτίμηση της λειτουργίας του κόμματος

Γάμοι και διαζύγια έρχονται να αλλάξουν τις ισορροπίες στο εσωτερικό των κομμάτων στον δρόμο προς την κάλπη. Στον ΣΥΡΙΖΑ γίνεται το τελικό ξεκαθάρισμα, στη Λαϊκή Ενότητα αναζητούνται μεταγραφές, ενώ στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει προσέγγιση με το κόμμα του Γ. Παπανδρέου.

Οσο πλησιάζουν οι εκλογές, πολιτικά φλερτ οδηγούνται σε επισημοποίηση, ενώ μακροχρόνιες σχέσεις καταλήγουν στον χωρισμό. Στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποχωρήσεις καλούνται τώρα να αντιμετωπίσουν ένα νέο φαινόμενο: στελέχη κρατούν διακριτές αποστάσεις και μένουν πιο πίσω στον δρόμο προς την κάλπη.

  • Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του Εθνους

Διαβάστε ακόμη: Στα σκαριά συνεργασία ΠΑΣΟΚ με Παπανδρέου και ΔΗΜΑΡ