ΝΔ: "Οι Έλληνες έχουν καταλάβει τον κ. Τσίπρα, είναι ο πολιτικός του ψέματος" - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

ΝΔ: “Οι Έλληνες έχουν καταλάβει τον κ. Τσίπρα, είναι ο πολιτικός του ψέματος”

25.06.2016 17:52

Με ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, μετά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό ως “πολιτικό του ψέματος και της αναξιοπιστίας”, που οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

“Σήμερα ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ως υπέρμαχος των αξιών της ενωμένης Ευρώπης.

Θα τον καλωσορίζαμε σε αυτές τις αξίες, αν δεν γνωρίζαμε, μαζί με όλους τους Έλληνες, ότι είναι ο πολιτικός του ψέματος και της αναξιοπιστίας. Είναι εκείνος που οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και σε ένα αχρείαστο και διχαστικό δημοψήφισμα.

Εκείνος που συγκυβερνά με τον υμνητή του Φάρατζ. Ο πολιτικός που και τώρα συμπεριφέρεται με ανευθυνότητα και ιδιοτέλεια. Με το βλέμμα στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και όχι στους Έλληνες και την Ελλάδα.

Οι ανακοινώσεις του για τον εκλογικό νόμο αποδεικνύουν ότι ο κ. Τσίπρας δεν άλλαξε.

Η απλή αναλογική είναι ένα εκλογικό σύστημα που οδηγεί τη χώρα στην ακυβερνησία, προσθέτοντας προβλήματα σε μια πολύ δύσκολη καμπή.

Κατά τα άλλα, υιοθετεί στα λόγια και με μεγάλη καθυστέρηση τους στόχους του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για το πρωτογενές πλεόνασμα και την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Μόνο που δεν μπορεί να τους υλοποιήσει, γιατί εκείνος πιστεύει δογματικά στην υπερφορολόγηση και όχι στις μεταρρυθμίσεις.

Ευτυχώς οι Έλληνες τον έχουν καταλάβει”.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017