Μόνον η ΚΟΕ θέλει την Πρόεδρο της Βουλής - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Μόνον η ΚΟΕ θέλει την Πρόεδρο της Βουλής

14.08.2015 00:37

Μόνον η ΚΟΕ θέλει την Πρόεδρο της Βουλής

Είναι αλήθεια ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον ΣΥΡΙΖΑ έγινε με τη στάση, την πολιτική, την τυπολατρία και κυρίως με τη συμπεριφορά της το «κόκκινο πανί». Καμία συνιστώσα δεν τη θέλει στις τάξεις της, ούτε και οι συνιστώσες, όπως η Αριστερή Πλατφόρμα, που διαφωνούν με την ψήφιση του Μνημονίου.
Να σκεφτείτε ότι και η πιο ισχυρή σύμμαχός της, η αντιπρόεδρος της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου, που την έχει υπερασπιστεί στο παρελθόν, δεν μπορεί να κάνει τίποτε γιατί ανήκει στην Αριστερή Πλατφόρμα και η συνιστώσα αυτή δεν θέλει να ακούσει για τουλάχιστον τρία στελέχη: για τη Ζωή, τον Γιάνη Βαρουφάκη και τη Ραχήλ Μακρή, επίσης φίλη της Ζωής.
Οι μόνοι που έμειναν να υποστηρίζουν την ΠτΒ είναι η κομμουνιστική τάση, η ΚΟΕ με τους Κοδέλα, Ελένη Σωτηρίου, Χατζηλάμπρου και Κυριακάκη.
Οσο για τη δήλωση της Ραχήλ ότι θα μπορούσε να συνεργαστεί στις εκλογές με την Αριστερή Πλατφόρμα του Π. Λαφαζάνη, ένα έχω να σας πω:
κατά την προεκλογική περίοδο, όταν έγινε συζήτηση για το εάν θα ενταχθεί ή όχι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που αντιδρούσαν ήταν τα μέλη της Αριστερής Πλατφόρμας: «Θα δημιουργήσει προβλήματα σε ολόκληρο τον ΣΥΡΙΖΑ» έλεγαν και βγήκαν αληθινοί.
Ο ΒΗΜΑτοδότης

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017