Μποτιλιάρισμα με supercars στην Ινδία... (VIDEO) - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Μποτιλιάρισμα με supercars στην Ινδία… (VIDEO)

23.03.2015 01:04

Ίσως τελικά να μην είναι και τόσο βαρετά αν βρεθείς μποτιλιαρισμένος σε κάποιο κεντρικό δρόμο της Bangalore…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Ίσως τελικά να μην είναι και τόσο βαρετά αν βρεθείς μποτιλιαρισμένος σε κάποιο κεντρικό δρόμο της Bangalore ή όπως επίσημα την αποκαλούν, Bengaluru.

Γνωστή και ως “Silicon Valley της Ινδίας” καθώς αποτελεί έδρα των κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας της χώρας, η Bengaluru είναι η πρωτεύουσα της Karnataka και αριθμεί περί τα 8,5 εκατομμύρια κατοίκους.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη κοσμοπολίτικη πόλη της Ασίας σήμερα και ένα από τα δυνατά της σημεία είναι η έντονη νυχτερινή ζωή.

Στο δρόμο μπορεί να δει κανείς από χαρακτηριστικά τρίκυκλα μεταφορικά μέσα, λεωφορεία, ποδήλατα και μοτοσυκλέτες, μέχρι να βρεθεί μπροστά σε supercars, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Anil Kapse, ενός φωτογράφου που ξάφνου είδε τρεις εντυπωσιακές κατασκευές της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας να προσπαθούν να “αναπνεύσουν” μέσα στο μποτιλιαρισμένο δρόμο της πόλης.

Δεν βλέπεις δα και κάθε μέρα μπροστά σου μια Lamborghini Aventador, μια Ferrari 458 Italia και μια BMW i8 “κολλημένες” στην κίνηση.

Για την ιστορία, η Ινδία των 1,2 δισεκατομμυρίων κατοίκων αποτελεί, όπως είναι απολύτως φυσιολογικό, μια από τις μεγαλύτερες αγορές της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, αν και ο αριθμός των πωλήσεων ΙΧ δεν συνάδει με αυτόν των κατοίκων.

Το 2014 οι πωλήσεις επιβατηγών αυτοκινήτων ανήλθαν σε 2.570.500, ενώ το πρώτο δίμηνο του 2015 (Ιανουάριος – Φεβρουάριος) οι πωλήσεις ανέρχονται σε 461,800.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017