Μπλοκάρει την άδεια του ΣΚΑΙ το πόθεν έσχες του Αλαφούζου - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Μπλοκάρει την άδεια του ΣΚΑΙ το πόθεν έσχες του Αλαφούζου

10.09.2016 05:12

Μπλοκάρει την άδεια του ΣΚΑΙ το πόθεν έσχες του Αλαφούζου - Κεντρική Εικόνα

Η δέσμευση της περιουσίας και των προσωπικών λογαριασμών του Γιαννη Αλαφούζου, φαίνεται οτι δημιουργούν τα πρώτα σοβαρά προβλήματα στο αφεντικό του ΣΚΑΙ.

Αυτο προέκυψε απο τον έλεγχο Πόθεν Εσχες, που ολοκληρώθηκε και αφορούσε τους τέσσερις υπερθεματιστες στον πρόσφατο διαγωνισμό για τις τεσσερις τηλεοπτικές αδειες.

Σύμφωνα με καλα ενημερωμένες πηγές, οι ελεγκτές διαπίστωσαν οτι ο κ. Αλαφούζος, προσκόμισε στοιχεία που δυστυχώς για εκείνον είχαν δεσμευτεί με απόφαση του οικονομικού εισαγγελέα Παναγιώτη (οι φίλοι τον αποκαλούν και Πάνο) Αθανασιου. Με απλα λόγια το αφεντικό του ΣΚΑΙ βρίσκεται αντιμέτωπο με ενα τεράστιο προβλημα, αφού μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα πρέπει να βρει 44 εκ. ευρώ, τα οποία δεν θα συνδέονται με τους δεσμευμένους λογαριασμούς. Πέραν όμως του συγκεκριμένου προβλήματος, κάποιοι λένε οτι απο τον έλεγχο πόθεν Εσχες προέκυψαν και άλλα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την γενικότερη οικονομικη κατάσταση του φοροφυγά Αλαφούζου. 

Οι επόμενες ώρες αναμένονται με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον αφου θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο οτι τοσο οι υπερθεματιστες, οσο και οι επιλαχόντες θα φροντίσουν να αναδείξουν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αλαφουζος. Και μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα, η διοίκηση της Εθνικης Τράπεζας, δεν εχει ακόμη απαντήσει στις καταγγελίες που έκανε στην Eξεταστική Eπιτροπή που διερευνά τα δάνεια των media, ο εκδοτης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης, αναφορικά με το αν ισχύουν οι προσωπικές εγγυήσεις που εχει δώσει ο Αλαφουζος, απο τη στιγμή που έχουν δεσμευτεί οι προσωπικοί του λογαριασμοί.

http://www.parapolitika.gr/article/378486/mplokarei-tin-adeia-toy-skai-pothen-eshes-toy-alafoyzoy

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017