Μικρομέτοχε, έτσι σου κλέβουν τα λεφτά από την τσέπη… | Mikrometoxos.gr

Μικρομέτοχε, έτσι σου κλέβουν τα λεφτά από την τσέπη…

27.09.2016 00:01

Μικρομέτοχε, έτσι σου κλέβουν τα λεφτά από την τσέπη

Διάβασα κάποιες αντιδράσεις για τη δημόσια πρόταση της Kleemann  και έβαλα τα γέλια. Και πριν προλάβω να σταματήσω το γέλιο μου, βλέπω την σχέση ανταλλαγής στην διασυνοριακή απορρόφηση της ΕΛΚΑ και ΣΩΛΚ από μια θυγατρική του ομίλου Viohalco.

Πολλά τα συμπεράσματα:

Το πρώτο είναι ότι η Kleemann σας δίνει 30% και είναι πολλά, γιατί μπορούσατε να αγοράσετε την πάμφθηνη αυτή εταιρεία επί μήνες στα 1,50 ευρώ, αλλά δεν το κάνατε και τώρα σας φαίνονται λίγα τα 2 ευρώ. Πολλά σας είναι σύντροφοι.Άμα ήμουν εγώ θα σας έδινα λιγότερα, αφού δεν ξέρετε να αναγνωρίσετε μια τσάμπα εταιρεία από μια φουσκάρα.

Το άλλο συμπέρασμα είναι πως οι βασικοί μέτοχοι της Viohalco καλά κάνουν και φεύγουν από την Ελλάδα. Μακάρι να πάρουν και τα εργοστάσια και τις βίδες ακόμα και να μην ξαναγυρίσουν. Τέτοιους επιχειρηματίες δεν τους θέλουμε. Ρίχνουν το ένα παλτό μετά το άλλο και μας αφήνουν τα σαπάκια. Πριν λίγους μήνες το έκαναν πάλι και κανείς δεν αντέδρασε.

Τώρα με την ΣΩΛΚ να έχει 5,5 φορές την αποτίμηση της ΕΛΚΑ έρχονται και μας λένε 2,2 και πολύ σας πέφτει.

Να τις πάρετε κύριοι και να τις κάνετε ό,τι θέλετε. Οι αρμόδιες αρχές στη χώρα ουσιαστικά δεν υπάρχουν, άρα κάνετε ό,τι θέλετε.

Οι μικροεπενδυτές θα φάνε άλλη μία σφαλιάρα και θα ξυπνήσουν μετά από καιρό για την επόμενη.

Αγαπητέ μικρομέτοχε, αν κάποια στιγμή πρέπει να σηκωθείς από τον καναπέ σου και να πάρεις τους δρόμους, αυτή είναι τώρα…

Και τράβα προς Εθνική Αθηνών-Λαμίας μεριά.

Με τιμή

XOYLIGKAN

Ο Χούλιγκαν

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017