Μιζούρι: Νεαρός εκτέλεσε τουλάχιστον επτά άτομα και αυτοκτόνησε

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ

Εννέα άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί σε χωριό του Μιζούρι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι αρχές εκτιμούν ότι δράστης είναι ένα άτομο που περιλαμβάνεται σε αυτά.

Σύμφωνα με την έρευνα που συνεχίζεται, τα επτά από τα θύματα σκοτώθηκαν την Πέμπτη το βράδυ σε τέσσερα διαφορετικά σπίτια του μικρού χωριού Ταϊρόν. Ακόμα μία νεκρή, μια ηλικιωμένη γυναίκα, εντοπίστηκε σε άλλο σπίτι, όμως ενδέχεται να πρόκειται για θάνατο από φυσικά αίτια, σύμφωνα με την αστυνομία της πολιτείας Μιζούρι.

“Το σώμα του ανθρώπου που φέρεται να ευθύνεται για τους πυροβολισμούς, ένας άνδρας ηλικίας 36 ετών από το Ταϊρόν, εντοπίστηκε άψυχο μέσα σε ένα αυτοκίνητο στη (γειτονική) κομητεία Σάνον, οπού προφανώς αυτοπυροβολήθηκε”, επεσήμανε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Τζεφ Κίντερ.

Η αστυνομία δεν έχει διευκρινίσει αν υπάρχει κάποια συγγενική σχέση μεταξύ των θυμάτων και του δράστη. Το Ταϊρόν είναι ένα χωριό 2.000 κατοίκων σε μια κομητεία του Μιζούρι όπου το 97% των κατοίκων είναι λευκοί και ο ένας κάτοικος στους πέντε ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.