Μια χώρα αιχμάλωτη των κομματικών αρχαιρεσιών και των ιδεοληψιών ενός κόμματος

Μια χώρα αιχμάλωτη των κομματικών αρχαιρεσιών και των ιδεοληψιών ενός κόμματος

 

TOY ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΚΟΥΜΠΟΥΡΗ

Δεν είναι δυνατόν μια ολόκληρη χώρα να παραμένει «αιχμάλωτη» των κομματικών αρχαιρεσιών του ΣΥΡΙΖΑ, ενός κόμματος που έχει κάνει… κατάχρηση των δυνατοτήτων της δημοκρατίας στη χώρα μας.
 
Και λέμε κατάχρηση, διότι επί μια 5ετία δεν ψήφισε απολύτως τίποτα από τις αποφάσεις των τότε κυβερνώντων,δαιμονοποιώντας οποιαδήποτε προσπάθεια αλλαγής, εκτρέφοντας το τέρας του λαϊκισμού που τώρα βρίσκει μπροστά του.
 
Παράλληλα, πριν εφτά μήνες προκάλεσε εκλογές τις οποίες κέρδισε, κατόπιν «διαπραγματεύτηκε» γκρεμίζοντας την ελληνική οικονομία, ενώ στις 5 Ιουλίου προκήρυξε το διχαστικό και απόλυτα ζημιογόνο για την κοινωνία, την οικονομία και τη χώρα δημοψήφισμα!
 
Ένα κόμμα που έχει προκαλέσει λοιπόν όλη αυτή την καταστροφή δεν είναι δυνατόν να συνεχίζει να κάνει κατάχρηση της δημοκρατίας.
 
Η χώρα είναι μπροστά σε εφαρμογή πακέτου μέτρων 13,5 δισ. ευρώ, έχει δει εκροές τραπεζικών καταθέσεων 40 δισ. ευρώ το τελευταίο 6μηνο, έκλεισαν οι τράπεζες, πάμε για ύφεση 4%, ήτοι αφαίρεση εισοδήματος περί τα 7 δισ. συνολικά, έχουμε κλείσιμο χρηματιστηρίου, διαφυγόντες επενδύσεις και πολλά άλλα. Κανένας δεν πρέπει να είναι υπερήφανος για αυτή την πολιτική.