Μητσοτάκης προς ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ: Με τις πονηριές σας διασύρετε την χώρα και διώχνετε τις επενδύσεις - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Μητσοτάκης προς ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ: Με τις πονηριές σας διασύρετε την χώρα και διώχνετε τις επενδύσεις

30.06.2016 19:17

Με αφορμή το θέμα της Cosco, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι με τις πονηριές της διέσυρε την χώρα και διώχνει τις επενδύσεις.

Όπως είπε, «η συμφωνία με την Cosco είναι μια σημαντική συμφωνία για την ελληνική κοινωνία» και απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση Τσίπρα τόνισε: «με τα τερτίπια σας αντί να ακυρώσετε τη συμφωνία την ακυρώσατε πολιτικά».

«Αναρωτιέμαι τι θα σκέφτεται ένας δυνητικός επενδυτής», είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Άλλα συμφωνείτε με την εταιρεία και άλλα να φέρνετε προς ψήφιση στη Βουλή».

«Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ ξανά ειδικά με μια τόσο σημαντική συμφωνία. Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του είναι η επίτομη της αναξιοπιστίας, σε μια εποχή που η προσέλκυση επενδύσεων πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα», ανέφερε, ενώ στο τέλος της ομιλίας του τόνισε την ανάγκη να πάει η χώρα σε εκλογές, «για να μπει ένα οριστικό τέλος στην αβεβαιότητα».

«Η χώρα χρειάζεται εκλογές. Η χώρα χρειάζεται μία κυβέρνηση για να την οδηγήσει στη μετά το λαϊκισμό εποχή», υπογράμμισε.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017