Με τίτλο «To τελευταίο email των δανειστών» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά» - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Με τίτλο «To τελευταίο email των δανειστών» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά»

02.05.2015 02:41

Με τίτλο «To τελευταίο email των δανειστών»κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα έξι μέτρα-«φωτιά» που ζητούν οι Θεσμοί από την κυβέρνηση, προκειμένου να κλειδώσει» η συμφωνία και να ανοίξει η στρόφιγγα της ρευστότητας για την ελληνική οικονομία.

Επίσης, η «Αγορά»:

• δημοσιεύει ρεπορτάζ για τον κύκλο τηλεφωνικών επικοινωνιών με Ευρωπαίους αξιωματούχους που έχει ξεκινήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για συμφωνία με τους εταίρους.
• αποκαλύπτει το σχέδιο του υπουργείου Εργασίας για «μαχαίρι» σε πρόωρες συντάξεις και εθελούσιες εξόδους.
• φιλοξενεί αποκλειστική δήλωση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος τονίζει: «Η Αριστερά δεν θα λερώσει τα χέρια της με συμφωνίες αντιλαϊκού βούρκου».

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος δηλώνει: «Δεν υπάρχει one man show στη διαπραγμάτευση» και του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών και βουλευτή της ΝΔ, Χρήστου Σταϊκούρα, ο οποίος επισημαίνει: «Η κυβέρνηση έχει κηρύξει εσωτερική στάση πληρωμών 2 δισ. ευρώ».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, Παναγιώτης Λιαργκόβας.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017