Με ημίγυμvα μοντέλα καταπολεμούν τα τροχαία στην Ρωσία

Οι διοργανωτές της καμπάνιας οδικής ασφάλειας ισχυρίζονται ότι η ακραία αυτή μέθοδος είναι ο καλύτερος τρόπος να μειωθούν οι 30.000 και πλέον θάνατοι από τροχαία ετησίως στη Ρωσία.
Γυμνόστηθες καλλονές βγήκαν στους δρόμους, προκειμένου να πείσουν με την εμφάνιση τους… τούς Ρώσους για να κόβουν ταχύτητα και να συνεχίζουν με αυτή που αναγράφεται στις υψωμένες πινακίδες που κρατούν.

Η exreme αυτή ιδέα αποτελεί τη βάση μιας καμπάνιας οδικής συμπεριφοράς και ασφάλειας στην Ρωσία, ο οποίος στοχεύει στη μείωση των θανατηφόρων δυστυχημάτων, καθώς οι θάνατοι από τροχαία αγγίζουν τους 30.000 ετησίως!
gumntrox
Οι διοργανωτές της καμπάνιας λοιπόν έστειλαν σέξι ημίγυμνα μοντέλα, τα οποία φορούν ψηλές μπότες και στριγκάκια ή στενά σορτσάκια, σε μια περιοχή, όπου κάθε χρόνο συμβαίνουν χιλιάδες τροχαία.
Εκεί, οι αιθέριες υπάρξεις δεν χρειάστηκε να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να κρατούν υψωμένες μεγάλες πινακίδες με τα όρια ταχύτητας: 40 – 60 χιλιόμετρα την ώρα.
Το πείραμα της καμπάνιας οδικής ασφάλειας πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2013, ωστόσο, η ραγδαία αύξηση των θανάτων από τροχαία στη Ρωσία το έχει φέρει ξανά στο προσκήνιο, καθώς το διάστημα της εφαρμογής του είχε φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα μείωσης των ατυχημάτων!

Topless-women-1
Σύμφωνα με τα στοιχεία των διοργανωτών της εκστρατείας, το διάστημα δοκιμαστικής εφαρμογής του μέτρου «οι περισσότεροι οδηγοί που διέρχονταν από τα συγκεκριμένα σημεία έχοντας αναπτύξει μεγαλύτερη από την επιτρεπόμενη ταχύτητα, επιβράδυναν για να θαυμάσουν τις όμορφες κοπέλες».
Όπως τονίζει δε η έκθεση με τα πορίσματα του πειράματος, ακόμα και οι ηλικιωμένοι κάτοικοι της περιοχής ήταν ευχαριστημένοι με την παρουσία των καλλονών στους δρόμους, αφού μπορούσαν πλέον να περνούν με ασφάλεια τις διαβάσεις, χωρίς να φοβούνται για τη ζωή τους.
Topless-women-3
Τα παραπάνω έχουν κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι η ιδέα αυτή πρέπει να εφαρμοστεί σε ευρεία κλίμακα, αφού μάλιστα, το διάστημα της εφαρμογής της, δεν σημειώθηκαν καθόλου δυστυχήματα, λόγω απόσπασης της προσοχής των οδηγών!
Με λίγα λόγια, οι Ρώσοι έχουν την αξιοθαύμαστη ικανότητα να βλέπουν τις προκλητικές καλλονές και να μη χάνουν τον έλεγχο της οδήγησης, αντιθέτως να προσέχουν κιόλας, κάτι που μάλλον δύσκολα θα μπορούσε να συμβεί με τους Έλληνες οδηγούς…