Με «Καραϊσκάκη» απάντησε η Δούρου για την παρέλαση | Mikrometoxos.gr

Με «Καραϊσκάκη» απάντησε η Δούρου για την παρέλαση

25.03.2015 22:08
ΜΕΣΩ TWITTER

H Ρένα Δούρου στις ενστάσεις αλλά και τα φίλια πυρά που δέχθηκε με αφορμή τον φετινό χαρακτήρα των εορτασμών της 25ης Μαρτίου, στην Αθήνα….

Με «Καραϊσκάκη» απάντησε η Δούρου για την παρέλαση

Με το που ολοκληρώθηκε η στρατιωτική παρέλαση του Συντάγματος αλλά και οι εκδηλώσεις που ακολούθησαν, η κυρία Δούρου -επικαλούμενη και συνομιλία της με τον ηθοποιό Νίκο Καλογερόπουλο- ανήρτησε στο twitter ένα τραγούδι του γνωστού ηθοποιού (που έχει ερμηνευθεί και από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου).

Πρόκειται για τον «Καραϊσκάκη», οι αθυρόστομοι στίχοι του οποίου απηχούν το… λεκτικό κλίμα του ήρωα του ’21.

«Πριν λίγο με πήρε ο Νίκος Καλογερόπουλος… Μιλήσαμε για διάφορα και θυμήθηκα αυτό…Για ανιστόρητους και όχι μόνο!» ήταν το τιτίβισμα της Ρένας Δούρου.

Ανάμεσα πάντως σε όσους είχαν εκφράσει ενστάσεις για τον χαρακτήρα της χθεσινής παρέλασης, ήταν και ο κ.Παπαδημούλης, που διαμέσου twitter και αυτός σχολίασε: «Θερμή παράκληση προς συναρμόδιους: Οι εθνικές επέτειοι να εορτάζονται στο μέλλον, διαφορετικά. Με λιγότερα έξοδα κ χωρίς πολύ ‘ταρατατζούμ’»,

Η «απάντηση» ήρθε λίγο μετά από την κυρία Δούρου, η οποία έγραψε «Θερμή παράκληση στους τιτιβίζοντες: τα πολιτικά ζητήματα δεν λύνονται με 140 χαρακτήρες. Άλλο η πολιτική άλλο η αυτοπροβολή….».

Για να ακολουθήσει νέο tweet του κ. Παπαδημούλη: «Mε αφορμή τις αυριανές παρελάσεις, πρότεινα λιγότερα έξοδα κ υπερβολές. Εισέπραξα, αντί για αντίλογο, βολές επί “προσωπικού”. Λυπάμαι πολύ…».

 ethnos.gr

Εκτυπώστε το Αρθρο

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017