Μεταγραφική (σεξο)βόμβα στην ομάδα βόλλευ του Ολυμπιακού

H νέα διαγώνιος… θεά του Θρύλου

 

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού λίγο πριν πέσει η αυλαία των μεταγραφών έριξε τη δική της “βόμβα”. Το όνομα αυτής, Ιβάνα Νέσοβιτς, με τη Σέρβα να έρχεται για να βοηθήσει τις ερυθρόλευκες να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους στην Ελλάδα. Πέρα όμως από τη δεδομένη αγωνιστική της αξία η Νέσοβιτς ξεχωρίζει και για την εξωτερική της εμφάνιση.

Η Ιβάνα Νέσοβιτς επιβεβαίωσε τον ερχομό της στον Ολυμπιακό και ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για τα μηνύματα υποστήριξης προς το πρόσωπό της.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού καλωσορίζουν την Ιβάνα Νέσοβιτς στο επίσημο προφίλ της Σέρβας διαγώνιας στο Twitter.

Η νέα παίκτρια του Θρύλου έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω διαδικτύου, με το οποίο ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας για το θερμό καλωσόρισμα που της επεφύλασσαν.

https://i0.wp.com/www.sport24.gr/Sports/Volley/article3248817.ece/BINARY/original/nesovic23.jpg?resize=177%2C175

“Eίμαι χαρούμενη που έρχομαι στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού.

Έρχομαι σύντομα. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας. Θα σας δω στην Ελλάδα” έγραψε στην επίσημη σελίδα της στο Twitter η 26άχρονη διαγώνια.

—-
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού λίγο πριν πέσει η αυλαία των μεταγραφών έριξε τη δική της “βόμβα”. Το όνομα αυτής, Ιβάνα Νέσοβιτς, με τη Σέρβα να έρχεται για να βοηθήσει τις ερυθρόλευκες να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους στην Ελλάδα.

Πέρα όμως από τη δεδομένη αγωνιστική της αξία η Νέσοβιτς ξεχωρίζει και για την εξωτερική της εμφάνιση.