Μετά τον Αρχιμήδη, είναι ο δεύτερος που αναφώνησε το δικό του «εύρηκα» - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Μετά τον Αρχιμήδη, είναι ο δεύτερος που αναφώνησε το δικό του «εύρηκα»

23.04.2015 15:31

Μετά τον Αρχιμήδη, είναι ο δεύτερος που αναφώνησε το δικό του «εύρηκα»

ΝΑ πούμε καταρχήν ότι ο Χαράλαμπος-Σταύρος Κοντονής τη Δευτέρα το βράδυ στην τηλεόραση ήταν κούκλος. Εσκισε. Κουστουμιά, λευκή πουκαμισιά, γραβάτα μπάνικια, το μούσι καλά ψαλιδωμένο να μη φεύγει τρίχα, τζελ στο μαλλί, μιλάμε για γαμπρό.

Κατά τα άλλα ήταν εμφανές ότι τις αποφάσεις τις έχει πάρει: «Το ζητούμενο για την κυβέρνηση είναι όταν ένα παιδί πηγαίνει στο γήπεδο, να γυρίζει σπίτι του. Κανένας δεν επιθυμεί τη ρήξη και τη σύγκρουση με τη ΦΙΦΑ. Αν όμως το διακύβευμα είναι ότι θα συνεχισθεί αυτή η κατάσταση, εμείς δεν κάνουμε πίσω».

 

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι καταπώς είπε ο υπουργός, το νομοσχέδιο για την ΕΠΟ θα πάει στη Βουλή για να ψηφιστεί στις προσεχείς δέκα μέρες, έχετε γεια βρυσούλες. Θα έρθει το μπουγιουρντί από τη ΦΙΦΑ και σε ό,τι έχει να κάνει με την Ευρώπη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τετέλεσται.

 

Από κει και πέρα, ο Χαράλαμπος-Σταύρος το έπαιζε έξυπνα. Κάθε λίγο και λιγάκι έλεγε η «κυβέρνηση». Τουλάχιστον είκοσι φορές το είπε. Τονίζοντας «εμείς» κι «εμείς». Πάντα στον πληθυντικό. Ποτέ στον ενικό. Δεν είναι δηλαδή ότι μου τη βάρεσε εμένα σαν Κοντονής και πουλάω τρέλα σχετικά με το ποδόσφαιρο.

 

Δεν είναι δικιά μου επιλογή. Ερχόμαστε εδώ είπε «για να συγκρουστούμε με τα συμφέροντα, τη διαφθορά και τη διαπλοκή». Για να μην τον αδικήσουμε, ωστόσο, θα πρέπει να πούμε ότι μετά τον Αρχιμήδη, ο Χαράλαμπος-Σταύρος Κοντονής είναι ο δεύτερος που αναφώνησε το δικό του «εύρηκα».

 

«Πώς είναι δυνατόν όταν παίζουν οι ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να μη γίνεται το παραμικρό». Πράγματι. Ουδείς το είχε σκεφτεί αυτό μέχρι τώρα.

 

Ερώτηση: Ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να μπλέξει στην τελική; Ο Αγγελόπουλος ή ο Φύσσας;

Οταν είχε απολογηθεί ο Κοντομηνάς για το Ταμιευτήριο, ο Ανδρεάδης είχε προτείνει να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. -Observer

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017