Μας ένωσε ένας κομπλεξικός γέρος

Ίσως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή πιο μισητός άνθρωπος για όλους τους Έλληνες από το Γερμανό ανθέλληνα, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, που θυμίζει πολύ ταγματάρχη της ναζιστικής Βέρμαχτ.

Ανάλγητος, συμπλεγματικός, γεμάτος κακία και με ακραία ναζιστική αντίληψη, ο μοιραίος αυτός νεκροθάφτης της Ευρώπης, μας έκανε και ένα μεγάλο καλό μέσα στην απέραντη μανία του κατά της Ελλάδας, ένα καλό για το οποίο πρέπει να τον ευγνωμονούμε.

Μας ένωσε. Δημιούργησε με τα ταπεινωτικά και εξευτελιστικά για όλους λόγια του, ένα αρραγές εθνικό μέτωπο, που δεν έχει μέσα του κόκκινους, μπλε, πράσινους και ροζ, δεν έχει Συριζαίους και Νεοδημοκράτες ή Πασόκους, αλλά έχει μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ.

Από όλα αυτά τα χρόνια που είμαι δημοσιογράφος, δεν θυμάμαι ποτέ μία ελληνική κυβέρνηση να έχει μαζί της το 95% του ελληνικού λαού (εκτός του 5% που είναι κάποιοι βολεμένοι, φοβισμένοι και κάποια λαμόγια που τρέμουν μη βγούμε από την προστασία της γερμανικής «μπότας»).

Άθλιος ψεύτης και πραγματικά αυτό που λέμε κακόψυχος ο Σόιμπλε, πιπιλάει την καραμέλα ότι μας δίνουν συνεχώς λεφτά οι Ευρωπαίοι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μας τα χαρίζουν και εμείς τα ξοδεύουμε αλόγιστα.

Φυσικά, κρύβει την αλήθεια που είναι ότι δεν μας χαρίζουν λεφτά, μας δανείζουν και τους τα επιστρέφουμε με το αίμα μας και με επιτόκιο.

Στο παιχνίδι «καλός και κακός μπάτσος» (καλή η Μέρκελ, κακός ο Σόιμπλε) είναι προφανές ότι τελικά θα κερδίσει ο καλός (η Μέρκελ) γιατί δεν τους παίρνει και αλλιώς. Γιατί τότε το Κούγκι που προανήγγειλε ο Καμμένος, θα το ζήσει όλη η Ευρώπη και ίσως και η Αμερική.

Όταν τελειώσουν όλα αυτά, είναι φανερό ότι θα έχει μείνει μόνος ο κομπλεξικός Γερμανός Σόιμπλε, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να του στείλουμε και ένα ευχαριστήριο μήνυμα που μας ένωσε όλους τους Έλληνες για τη σωτηρία της πατρίδας.

newsbomb.gr