Μαξίμου για ΣΥΡΙΖΑ: “Να δούμε τώρα ποιοί θα την κοπανήσουν με ελικόπτερο…” - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Μαξίμου για ΣΥΡΙΖΑ: “Να δούμε τώρα ποιοί θα την κοπανήσουν με ελικόπτερο…”

29.12.2014 22:38

Αγριεύει το πολιτικό σκηνικό αφού μετά την σημερινή εξέλιξη που οδηγεί σε πρόωρες εκλογές, θα πάρουν (κυριολεκτικά) φωτιά τα τέλια.

Ο Αντώνης Σαμαράς, χρησιμοποιώντας τη φράση “είμαι εδώ” την όποια επανέλαβε τρεις φορες,  έσπευσε άμεσα να ανακοινώσει την ημερομηνία των εκλογών στις 25 Ιανουαρίου ενώ έδωσε και το στίγμα της προεκλογικής ρητορικής της ΝΔ η οποία θα βασιστεί στο μότο “Αλήθεια – Ευθύνη”.

Ο πρωθυπουργός, έστειλε μήνυμα και στη βαση του κόμματός του αφού άφησε να εννοηθεί οτι δεν θα αποχωρήσει απο την ηγεσία του κόμματος σε περίπτωση ήττας ενώ υποστήριξε οτι η “νίκη είναι δική μας”.

Κυβερνητική πηγή μιλώντας σε δημοσιογράφους έλεγε μετά την τοποθέτηση του Πρωθυπουργου οτι “τρία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων που δείχνουν οτι η ΝΔ μπορεί να κερδίσει τις εκλογές: Αυξάνεται η εμπιστοσύνη στη ΝΔ, η καταλληλότητα Σαμαρά και η ψαλίδα κλείνει αισθητά στις τελευταίες δημοσκοπήσεις“.

Ακόμα, η ίδια πηγή μίλησε “για την αγανάκτηση προς την αντιπολίτευση καθώς η πλειοψηφία του κόσμου δεν θέλει εκλογές” ενώ υποστήριξε οτι στις εκλογές ο κόσμος ψηφιζει για το μελλον”.

Επιτέθηκε μάλιστα και στον ΣΥΡΙΖΑ λεγοντας: «Ό,τι είπαν καταγγέλθηκε διεθνώς. Να δουμε ποιοί θα φύγουν με ελικόπτερα, μετα τις εκλογές».

Για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας η κυβερνητική πηγή σχολίασε: «Έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει. Δώσαμε την ευθύνη στους βουλευτές. Οι περισσότεροι ανεξάρτητοι υπερψήφισαν». Και πρόσθεσε: “Δούλεψε η τρομοκρατία”.

Η ίδια πηγή άφησε να εννοηθεί οτι το επόμενο διάστημα η ΝΔ θα επιχειρήσει άνοιγμα για να συμπεριληφθουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος στελέχη που το προηγούμενο διαστημα αποχώρησαν απο τη ΝΔ ωστόσο στην προεδρική εκλογή στήριξαν την υποψηφιότητα Δημα.

Απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο στα ψηφοδέλτια της γαλάζιας παραταξης να συμπεριληφθούν οι ανεξάρτητοι προερχόμενοι απο τη Χ.Α Μπούκουρας και Αλεξόπουλος.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017