Μαξίμου: Θετική εξέλιξη η σύνοδος κορυφής | Mikrometoxos.gr

Μαξίμου: Θετική εξέλιξη η σύνοδος κορυφής

19.06.2015 08:52

«ΟΣΟΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΝ»

Μαξίμου: Θετική εξέλιξη η σύνοδος κορυφής

H σύγκληση του Συμβουλίου Κορυφής τη Δευτέρα είναι θετική εξέλιξη στον δρόμο για τη συμφωνία, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

Επιδιώξαμε οι τελικές διαπραγματεύσεις να γίνουν στο ανώτατο πολιτικό επίπεδο της Ευρώπης και εργαζόμαστε τώρα για την επιτυχία της συνόδου αυτής. Όσοι επενδύουν στην κρίση και σε σενάρια τρόμου θα διαψευστούν, αναφέρεται στην πρωθυπουργική ανακοίνωση.

«Θα υπάρξει λύση στη βάση του σεβασμού των κανόνων της ΕΕ αλλά και της δημοκρατίας που θα επιτρέψει στην Ελλάδα να επιστρέψει στην ανάπτυξη μέσα στο ευρώ», καταλήγει.

Η ελληνική πλευρά κατάθεσε στο Eurogroup και στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς ολοκληρωμένες προτάσεις μεταρρυθμίσεων, ζητώντας να αντικατασταθούν με αυτές οι περικοπές, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, μετά την ολοκλήρωση μιας ακόμη δραματικής συνόδου των ομολόγων του της ευρωζώνης για το ελληνικό ζήτημα. Τόνισε ότι ο χρόνος που απομένει είναι λίγος, αλλά αρκετός για να υπάρξει συμφωνία.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017