Μαξίμου: Απροκάλυπτη συνεργασία Ν.Δ. με «Πρώτο Θέμα» - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Μαξίμου: Απροκάλυπτη συνεργασία Ν.Δ. με «Πρώτο Θέμα»

08.01.2017 08:01

Σκληρή επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας αλλά και της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» εξαπολύουν πηγές από το Μαξίμου, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας, στο οποίο αναφέρεται πως η κυβέρνηση προχωρά σε χιλιάδες διορισμούς «δικών της παιδιών», την ίδια ώρα που επιβάλλονται νέοι φόροι στους πολίτες.

«Η εφημερίδα του κομιστή λειτουργεί ως γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας», τονίζουν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές, υποστηρίζοντας πως «είναι τόσο απροκάλυπτη η συνεργασία… που το “ρεπορτάζ” υπογράφεται από διαπιστευμένο δημοσιογράφο που καλύπτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Από την παραγωγή της Ν.Δ., στην κατανάλωση του Πρώτου Θέματος!», υπογραμμίζουν οι κυβερνητικές πηγές, συμπληρώνοντας πως «εφόσον δεν τολμά ο κ. Μητσοτάκης να πει ανοιχτά στους πολίτες πως ενοχλείται από τις προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, για την ενίσχυση της διαλυμένης από τις πρακτικές της συγκυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ δημόσιας Υγείας, τη βρώμικη δουλειά αναλαμβάνει το Πρώτο Θέμα».

«Φυσικά στο “ρεπορτάζ” ούτε λόγος δεν γίνεται για την ενίσχυση της Υγείας, παρά μόνο για δήθεν “μετακλητούς υπαλλήλους” και “κομματικούς στρατούς”», καταλήγει οι ίδιες πηγές.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017